Får sparken – efter bråket på tv-galan

”Hem till gården”-skådisen var nominerad till pris – hotade konkurrent från annan tv-såpa

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Jamie Lomas (tilll vänster) och  Asan N'Jie.
Foto: PA
Jamie Lomas (tilll vänster) och Asan N'Jie.

”Hem till gården”-skådisen Asan N'Jie får kicken efter att ha hotat ”Hollyoaks”-stjärnan Jamie Lomas på TV choice awards-galan i måndags kväll.

Under bråket fick skådespelarna hållas isär av andra brittiska tv-profiler.

– ITV-chefer har haft ett möte med honom nu på morgonen och som en konsekvens har Asans kontrakt avslutats med omedelbar verkan, säger en talesperson för tv-kanalen till The Sun.

Han var nominerad till bästa nykomling för sin roll i den brittiska såpoperan ”Hem till gården”, men gick utan pris från TV choice awards-galan som ägde rum i centrala London på måndagskvällen.

Och nu har Asan N’Jie, 25, också blivit av med jobbet efter att ha uppträtt hotfullt under ett bråk på galan. Daily Mirror har publicerat en mobilfilm från bråket där N'Jie ryker ihop med Jamie Lomas, 44, som är stjärna i en annan klassisk brittisk tv-såpa, ”Hollyoaks”.

På videoklippet hörs Asan N’Jie skrika:

– Tror du att du är nån jävla storhet? Jag ska fan döda dig, jag kommer att kniva dig.

Tv-stjärnorna blev vittnen

Flera andra brittiska tv-stjärnor blev vittnen till det högljudda bråket och Lomas ”Hollyoaks”-kollega Malique Thompson-Dwyer, 21, gick emellan och hjälpte också sin vän från bråket efter att säkerhetsvakter gripit in.

– Jag sa till honom att lugna sig, jag sa: ”Det här är inte den typen av fest”, sa Thompson Dwyer efter bråket, enligt Mirror.

Inte ens två dagar efter det hotfulla bråket har Asan N’Jie nu fått sparken från ”hem till gården”.

”Hem till gården” stängde av Asan N’Jie igår i väntan på vidare utredning av incidenten på ett centralt beläget hotell i London på måndagskvällen. ITV-chefer har haft ett möte med honom nu på morgonen och som en konsekvens har Asans kontrakt avslutats med omedelbar verkan, säger en talesperson för tv-kanalen ITV till The Sun.

I ett uttalande kallar Asan N’Jie sitt uppträdande för ”fullständigt oacceptabelt”.

– Jag ber uppriktigt om ursäkt till alla som har påverkats och särskilt till Jamie Lomas, hela ”Hem till gården”-teamet, vår publik, ITV, min familj och TV choice awards-oganisatörerna. Jag är förkrossad, tar på mig fullt ansvar för mina handlingar och jag är fast besluten att lära mig från det här, säger han enligt The Sun.

Publicerad:

LÄS VIDARE