Chrissy Teigen

Chrissy Teigens ord efter mobbningsskandalen: ”Skäms så mycket”

Skriver om händelserna i öppet brev

Av: 

Stina Dahlgren

Chrissy Teigen.
Chrissy Teigen.

NÖJE

Chrissy Teigen har publicerat ett öppet brev där hon ber om ursäkt till alla hon sårat.

Efter mobbningsskandalen försöker modellen nu att bli en bättre människa.

”Jag håller just nu på att privat ta kontakt med de människor jag har förolämpat”, skriver hon.

Modellen Chrissy Teigen, 35, har i flera veckors tid varit i rejält blåsväder. Både skådespelaren Lindsay Lohan, 34, tv-profilen Courtney Stodden, 26, och realitystjärnan Farrah Abraham, 30, har alla anklagat Teigen för att ha hoppat på dem på Twitter och i personliga meddelanden. Bland annat skrev Teigen ”längtar tills du dör” till Stodden som då var 16 år gammal.

Skandalen har fått stora konsekvenser för Teigen. Varuhuskedjan Bloomingdale’s har avslutat sitt kontrakt med henne, kedjan Macy’s avbröt ett samarbete, och hon hoppade själv av Netflix-serien ”Never have I ever”.

Chrissy Teigen skäms

Teigen har den senaste tiden valt att dra sig tillbaka. Men nu väljer hon att kommentera det hela i ett öppet brev. På plattformen Medium skriver hon att hon mått dåligt över det som hänt varje dag.

”Som ni vet så dök några av mina gamla, hemska (hemska hemska) tweets upp. Jag skäms så mycket över dem. När jag ser dem och förstår hur mycket smärta de orsakat så måste jag stanna upp och fråga mig själv hur jag kan ha gjort det där?” skriver Teigen.

Hon har tidigare bett om ursäkt till Stodden, men nu inser modellen att hon måste be om förlåtelse till alla hon sårat.

”Jag håller just nu på att privat ta kontakt med de människor jag har förolämpat”

Chrissy Teigen och Courtney Stodden.

Gått i terapi

Teigen ber också att de som läser brevet inte ska tycka synd om henne, utan om hennes offer. Modellen säger att hon idag är en annan person än när hon skrev elakheterna och att hon sedan dess gått i massa terapi.

”Jag kommer inte be om er förlåtelse, enbart erat tålamod och tolerans. Jag ber er att ni tillåter mig, som jag tillåter er, att äga tidigare misstag och ge mig möjlighet att söka självförbättring och förändring”, skriver Chrissy Teigen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vita tänder i sommar? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter

Dentway

Publisert:

LÄS VIDARE

Kastas ut ur ”Paradise hotel” – anklagas för övergrepp

ÄMNEN I ARTIKELN

Chrissy Teigen

Courtney Stodden

Lindsay Lohan