Måns och Ciaras son föds i Sverige

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

I helgen lämnade Måns Zelmerlöw och Ciara hemmet i London och
bilade till Sverige.

Enligt Nöjesbladets källor ska förlossningen äga rum på Skånes
universitetssjukhus i Lund.

– Det stämmer att de ska föda här i Sverige, säger Måns
presskontakt Helene Wigren.

Det var i december förra året som Måns Zelmerlöw, 31, och hans fästmö Ciara Janson, 31, avslöjade att de skulle bli föräldrar till en liten son. De lade upp en bild på Instagram där de höll i en ultraljudsbild med texten ”Small hero coming”.

– Vi är så glada och längtar, förklarade Måns för Nöjesbladet.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att förlossningen ska ske i Sverige och paret har i helgen bilat från hemmet i London med hunden Messi till Måns föräldrahem i Lund där de ska tillbringa tiden fram till födseln.

Ciara lade bland annat ut en story på sitt instagramkonto där de närmade sig färjeterminalen i Dover och med texten ”Bye bye” följt av den brittiska flaggan.

”Ska föda här”

Nedkomsten är planerad till slutet av maj, början av juni och enligt Nöjesbladets källor kommer det att ske på Skånes universitetssjukhus med planerat kejsarsnitt.

– Det stämmer att de är i Sverige nu och att de ska föda här. De bor hemma hos Måns föräldrar och de har även ett sommarhus i Kattvik så de kommer att vara på båda ställena, säger Måns presskontakt Helene Wigren.

Så sent som förra veckan gjorde Måns sin sista spelning innan han blir
pappa.

”God morgon Åbo! Så glad att se så många Månsters i går som sjöng med oss på den sista spelningen innan pappaledigheten”, skrev Måns och på nästa bild i flödet var han i full färd med att bygga en walk-in-closet i huset i London.

Enligt Helene Wigren kommer Måns att vara pappaledig hela sommaren. Och det råder inget tvivel om att han ser fram emot att ta sig an sin nya roll som pappa.

– Det ska bli så vansinnigt roligt, har han tidigare sagt till Nöjesbladet.

Publicerad:

LÄS VIDARE