Spidermans nya kärlek: Zendaya

Tom Holland och Zendaya Coleman uppges ha funnit varandra

Av: Louise Åström

Publicerad:
1 av 2 | Foto: IBL
Tom Holland är aktuell som Spiderman i den nya filmen.

Kärlek uppstod under inspelningarna av den senaste Spiderman-filmen.

Nu uppges Tom Holland och Zendaya dejta.

– De har varit väldigt försiktiga och försökt hålla det privat. Men de har åkt på semester tillsammans och försöker spendera så mycket tid som möjligt ihop, säger en källa till People Magazine.

I filmen är de bara kompisar. Men enligt källor till tidningen People uppstod kärlek mellan Tom Holland och Zendaya Coleman under inspelningarna av den senaste Spiderman-filmen .

– De har varit väldigt försiktiga och försökt hålla det privat. Men de har åkt på semester tillsammans och försöker spendera så mycket tid som möjligt ihop, säger källan till tidningen.

”Har liknande humor”

En annan källa vittnar om hur kul paret har ihop.

– De är båda väldigt ambitiösa och de utmanar varandra. Men framför allt så får de varandra att skratta. De verkar ha en väldigt liknande humor och älskar att skoja med varandra, säger källan.

Strax innan den amerikanska premiären av filmen benämnde Holland Zendaya som en vän i en intervju med People. Samtidigt hyllade han henne för att hon hjälpt honom hantera sitt växande kändisskap.

– Hon är så bra och otrolig. Jag är lite orolig över att hantera kändisskapet men Zendaya är superkänd och hon har gått igenom det här så jag ringer henne och säger ’Hur klarar jag av att vara känd?’. Jag är väldigt glad att ha en vän som hon, sa han då.

Publicerad:

LÄS VIDARE