Agnes Carlsson

Agnes Carlsson om relationen med Vincent Pontare: ”Fint att ha stöd”

Berättar om kärleksrelationen och nya 1800-talshuset

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par i tolv år.

I en intervju med Kupé berättar artisten om deras relation.

– Även om vi är olika som personer så har vi samma syn på livet, och vi pushar hela tiden varandra att komma framåt, säger hon till tidningen.

Agnes Carlsson.

Agnes Carlsson.

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / TT NYHETSBYRÅN

I senaste numret av Kupé berättar artisten Agnes Carlsson, 32, om relationen med pojkvännen sedan tolv år tillbaka, artisten och låtskrivaren Vincent Pontare, 40.

– Även om vi är olika som personer så har vi samma syn på livet, och vi pushar hela tiden varandra att komma framåt. Det är fint att ha det stödet i sitt förhållande, säger hon till magasinet.

Agnes Carlsson är enligt henne en rolig person att leva med, men att hon också kan vara lite svår. Hon kan lätt ”avskärma sig, tappa tidsuppfattningen och glömma konkreta grejer som att svara i telefon”.

– Jag är en väldig känslomänniska, på gott och ont. Saker går långt in i mig, både det bra och det dåliga, jag kan bli jätteglad och superupprörd och ta saker väldigt hårt.

Köpt 1800-talshus

”Release me”-stjärnan håller mest till i studion om dagarna då pandemin har satt stopp för hennes planerade comeback. I väntan på den har hon, förutom att spelat in nya låtar, precis köpt ett 1800-talshus strax utanför Stockholm. Hon kallar det för ett ”jätteprojekt” som hon är ivrig att ta sig an. Artisten verkar även ha gröna fingrar och berättar att hon planerar att odla i trädgården.

– Jag älskar vackra miljöer och ser fram emot att ha mer plats i huset, att kunna ha mina klangskålar framme. Jag vill också att hemmet ska spegla personligheten, hur jag lever. Det är ändå vardagen som gör livet.

”Värdena var helt upp och ner”

Tidigare har hon berättat om hur hennes kropp sa ifrån efter succéåret 2014 och hon bestämde sig för att ta en paus.

– Jag hade jobbat stenhårt i tio år och fått vara med om otroliga saker världen över. Men tempot var så högt och det satte sig till slut i kroppen. Jag tog ett blodprov vid avbrottet och värdena var helt upp och ner, de visade på långvarig stress, berättade hon då i en intervju med tidningen Gaffa.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par i tolv år.

Foto: NILS PETTER NILSSON

Missa inte expertens skrälldrag inför Stryktipset
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Agnes Carlsson

Vincent Pontare