Benjamin Ingrossos känslosamma sommar – berättar om tårarna

”Kan sitta i timmar, äta kanelbullar och dricka mjölk och gråta”

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
Uppdaterad:

Artisten Benjamin Ingrosso berättar om sin känslosamma sommar.

Och om favoritplatsen där han låter tårarna komma.

– Där kan jag sitta i timmar och äta kanelbullar och dricka mjölk och gråta och lyssna till Ted Gärdestad, säger han i ”Nyhetsmorgon”.

”Shampoo”-aktuella artisten Benjamin Ingrosso, 22, berättar i ”Nyhetsmorgon” i TV4 om inspelningen av ”Så mycket bättre” på Gotland tidigare i sommar.

– Det är nog den bästa veckan i mitt liv tror jag, säger han i programmet.

Han berättar att artisterna kom varandra väldigt nära under inspelningen, och han kände sig hemma i den miljön och kunde vara sig själv.

– Man blev otroligt känslosam. Jag grät väldigt mycket under den här resan. Inte av sorg, utan det var glädjetårar, säger han.

Benjamin Ingrosso.
Foto: CAROLINA BYRMO
Benjamin Ingrosso.

Popartisten beskriver sig själv som en ”tempokille” och berättar att han fick en spirituell kontakt med rapartisten Silvana Imam, 33, som också medverkar i årets säsong. Det var hon som fick honom att komma ner i varv.

– Silvana är väldigt spirituell, så jag blev väldigt djup med henne, säger han i morgonprogrammet.

”Min favoritplats på jorden”

Han berättar också om ett annat ställe som väcker mycket känslor. Det är morföräldrarna Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgrens, 83, hus på Norra Lagnö i Stockholms skärgård. Där är han gärna tillsammans med familjen, men likaväl själv.

– Vi har en liten brygga där, och så tittar man ut över en liten vik. Där har jag vuxit upp. Det är min favoritplats på jorden. Där kan jag sitta i timmar och äta kanelbullar och dricka mjölk och gråta och lyssna till Ted Gärdestad. Det är där jag är som lyckligast tror jag.

Aftonbladet har sökt Benjamin Ingrosso.

Publicerad:

LÄS VIDARE