Cardi B

Cardi B raderar sina sociala medier efter utspel mot sina egna fans: ”Idioter”

Rasar: ”Ni är så jävla dumma i huvudet”

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Vissa av hennes fans uttryckte besvikelse över att hon inte närvarande på Grammygalan.

Då rasade Cardi B och kallade sin egen fanskara för ”jävla idioter” och ”tröga”.

Sedan raderade hon både sin Twitter och Instagram.

Medan Grammygalan sändes under söndagskvällen, amerikansk tid, bråkade rapstjärnan Cardi B, 29, som egentligen heter Belcalis Marlenis Almánzar, med sina fans på Twitter.

Enligt Billboard, som tog del av inläggen innan de raderades, var flera fans besvikna över att Cardi B inte deltog under galan, där hon var nominerad för bästa rapframträdande för låten ”Up”. Fansen hävdade att Cardi B lett dem till att tro att hon skulle vara där.

Något som fick Cardi B att rasa.

”Jag raderar min Twitter men på Gud, jag hatar den här jävla idiot-fanskaran”, skrev hon precis innan hon inaktiverade sitt Twitterkonto.

”Man har de här tröga idioterna som drar in mina barn bara för att ni trodde jag skulle på Grammys och inte gjorde det? Vad fan? När fan antydde jag att jag skulle det? Bara så jävla dumt, jag kan inte med det här, jag behöver skydda mig själv”, skrev hon också.

Cardi B.

”Gillar verkligen inte er”

Tidigare under söndagen skrev hon som svar på ett fans tweet:

”När hajpade jag upp er? Var och när gav jag er någonsin hintar? Är ni liksom okej? Jag går inte till en prisutdelning om jag inte har en ny låt att uppträda med eller om mitt album inte är ute... nästa år.”

Innan hon inaktiverade sitt konto ska hon också ha reagerat på meddelanden där hennes barn nämndes där hon bland annat skrev: ”Ni är så jävla dumma i huvudet, jag gillar verkligen inte er”.

Stängt av sina konton

I skrivande stund är både hennes Twitterkonto och Instagramkonto inaktiverade.

Cardi B har tidigare tagit bort sitt Twitterkonto. I mars 2021 inaktiverade hon sitt konto för att hon blev frusterad över att fansen krävde att hon skulle släppa ett nytt album, skriver Billboard. I oktober 2020 lämnade hon också plattformen när följarna kritiserade hennes äktenskap med rapparen Offset, efter rykten om att han varit otrogen mot henne.

ANNONS

Bikinis, klänningar och strandkläder. Fynda sommarmode på Ellos sommar-rea!

Extern länk från Ellos

Till kampanjen!

Publisert:

LÄS VIDARE

Som en sexig Trazan – de var bäst klädda på Grammygalan

ÄMNEN I ARTIKELN

Cardi B

Sociala medier

Grammygalan