Öppnar för IS i ”Tillbaka till framtiden”

Av: Frasse Levinsson

Publicerad:

Christopher Lloyd om en eventuell ny film

1 av 4 | Foto: UNIVERSAL
Michael J. Fox och Christopher Lloyd i ”Tillbaka till framtiden 2”.

IS i ”Tillbaka till Framtiden”?

Så skulle det kunna bli i framtiden.

Det säger Christopher Lloyd till USA Today.

Har du läst Nöjesbladet i dag vet du nog att det är dagens datum som Marty McFly och Dr. Emmett Brown reser till i ”Tillbaka till framtiden”.

Christopher Lloyd, 76, som spelar Doc, talar nu ut om framtiden för ”Tillbaka till framtiden” i USA Today. Han skulle kunna tänka sig att medverka i en fjärde film. Men bara om temat är rätt.

– Risken finns alltid att uppföljaren inte lever upp till originalet. Så det skulle behöva vara något monumentalt och aktuellt. Kämpa mot IS eller klimatförändringar eller något annat radikalt, säger Christopher Lloyd till USA Today.

Michael J. Fox också sugen

Nyligen sa Christopher Lloyd att Michael J. Fox, 54, som spelar Marty McFly i ”Tillbaka till framtiden”, också skulle vara intresserad av att medverka i en ny film.

– Jag tror att han skulle kasta sig över rollen och vara fantastisk i den. Trots sin Parkinsons. Jag kan inte föreställa mig en uppföljare utan honom, sa Christopher Lloyd enligt NME.

Inget klart

Än är det inte klart om det blir någon ny film. Om det blir det, och om terroristorganisationen IS är med i den får vi se. I framtiden.

Publicerad: