Mila Kunis renoverade hus höggravid – fick mamman att gråta

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Chris Pizzello/AP
Mila Kunis.

NÖJE

Mila Kunis bestämde sig för att renovera föräldrarnas hem – höggravid.

Det fick hennes mamma att börja gråta.

– Må hända att jag är nio månader gravid men om någon slår ner den väggen är det jag, säger Mila Kunis

Skådespelerskan Mila Kunis, 33, bestämde sig för att hennes föräldrars hus var i behov av en renovering. Då tog hon till hammare och spik, och satte i gång med bygget – nio månader in i graviditeten med sitt andra barn. Resultatet fick mamman Elvira Kunis att gråta lyckotårar, rapporterar The Mirror. Arbetet gjorde hon i tv-programmet ”Houzz”.

– De förtjänar verkligen en nystart. De har nyligen gått i pension, och att se mina föräldrars reaktion på lägenheten för första gången gjorde allt värt det. Stressen, tajmingen, det spelade ingen roll när min mamma började gråta, säger Mila Kunis i programmet Houzz.

Barnet föddes halvvägs in i renoveringen

Skådespelarmaken Ashton Kutcher, 39, fick träda in som medhjälpare, eftersom parets andra barn, Dmitri Portwood, anlände halvvägs in i renoveringen. Pojken föddes den 30 november förra året. Ashton Kutcher är producent för programmet, och har själv varit med i ett avsnitt då han renoverade källaren på sitt barndomshem i Iowa. Renoveringen av Mila Kunis barndomshem tog totalt sex veckor att färdigställa, och föräldrarna skickades ut ur hemmet. Familjen skaffade lägenheten i Los Angeles när Mila var nio år gammal, efter en flytt från Ukraina till USA.

– Jag har velat slå ner den där väggen under 20 års tid, må hända att jag är nio månader gravid men om någon slår ner den väggen är det jag, säger Mila Kunis i programmet.

Ashton Kutcher och Mila Kunis har även dottern Wyatt Isabelle, 2, tillsammans.

Publicerad:

LÄS VIDARE