Jennifer Aniston

Jennifer Aniston och Justin Theroux separerar

”Beslutet var gemensamt”

Av: 

Louise Åström

NÖJE

Paret gifte sig 2015.

Nu är äktenskapet mellan Jennifer Aniston och Justin Theroux över, meddelar de i ett uttalande till AP.

”Beslutet var gemensamt och gjordes med omtanke i slutet av förra året”, står det i uttalandet.

Skådespelar-paret gifte sig under en hemlig ceremoni i sitt hem i Los Angeles i augusti 2015. Gästerna, som bland annat inkluderade Lisa Kudrow, Ellen DeGeneres och Emily Blunt hade fått höra att evenemanget var en födelsedagsfest.

Men nu, nästan två och ett halvt år senare väljer paret att gå skilda vägar. I ett uttalande till AP meddelar de att beslutet ”var gemensamt och gjordes med omtanke i slutet av förra året”.

”Normalt sett skulle vi göra detta privat. Men med tanke på att skvallerindustrin inte kan motstå ett tillfälle att spekulera så ville vi förmedla sanningen direkt. Allt annat som skrivs om oss som inte kommer direkt från oss är någon annans fiktiva berättande, står det i uttalandet från Anistons publicist, Stephen Huvane.

”Djup respekt och kärlek”

Där framgår också att Aniston och Theroux planerar att ha en fortsatt god relation, men inte som par.

”Vi är beslutna om att vidarehålla den djupa respekt och kärlek vi har för varandra. Två bästa vänner som har bestämt sig för att gå skilda vägar som par men ser fram emot att fortsätta vår vänskap”.

Aniston var gift med Brad Pitt mellan 2000 till 2005. Hon och Theroux höll ihop i nästan sju år. De förlovade sig 2012 och gifte sig tre år senare. Aniston och Theroux har inga barn tillsammans.

I lördags firade Aniston sin 49-årsdag i Malibu tillsammans med sina väninnor. Däribland ”Vänner”-kollegan Courteney Cox. Thereoux syntes inte till på gruppbilden från firandet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte: Den nya muminmuggen för 2021 finns hos Cervera – beställ här!

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Här är värsta skandalerna i ”Vänner”

ÄMNEN I ARTIKELN

Jennifer Aniston

Justin Theroux