Sanna Nielsen fortsätter på Skansen

Av: TT

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Anders Wiklund/TT
Programledaren Sanna Nielsen fortsätter i "Allsång på Skansen". Tittarna fick beskedet i slutet av säsongsavslutningen.

Sanna Nielsen fortsätter i "Allsång på Skansen".

Programledaren gav beskedet till tittarna i slutet på säsongens sista program.

– Det var inget svårt beslut att ta. Jag älskar det här programmet, säger Sanna Nielsen till TT efter sändningen.

Hon drog ut på det in i det längsta. Men precis innan "Allsång på Skansen" avslutades för säsongen avslöjade Sanna Nielsen att hon kommer att göra ett sjätte år som programledare.

Märkbart rörd pratade hon om sina starka känslor för programmet.

– Jag var berörd, även för allt det jag sa om att jag hoppas att vi har bidragit med glädje och sällskap i de här ovissa tiderna. Det blir så påtagligt vad vi går igenom, att det är en pandemi i hela världen och hur viktigt det är med underhållning – vad det kan spela för roll i en människas liv, säger Sanna Nielsen.

Hoppas på publik 2021

Hon berättar att det på ett sätt känns självklart att fortsätta i "Allsång på Skansen" men att hon ändå funderat en del.

– Jag brukar alltid vilja låta det landa i min kropp, känna hur det känns och vad jag har för planer framöver och vad jag vill med programmet. Jag vill aldrig stanna upp i utvecklingen av programmet och mig själv, jag ville känna att jag har något att ge. Och jag känner mig inte klar här så jag är superglad över förtroendet att få leda det även nästa år, säger Sanna Nielsen.

Då hoppas hon att det är publik på plats på Skansen – på grund av coronapandemin har det i år varit tomt framför Sollidenscenen.

– Självklart. Vi vill ju göra det här programmet med vår älskade publik. Men jag är så tacksam över att de har visat en sådan enorm kärlek och support för allt vi har gjort. De har varit med på noterna hemifrån och det är underbart. Jag är så glad över att det har funkat med alla de här fina lösningarna som vi har gjort för att folk ska ha något trevligt att titta på hemma under den här tiden som vi går igenom, säger Sanna Nielsen.

Stjärnspäckad artistuppställning

Säsongsavslutningen av "Allsång på Skansen" bjöd i övrigt på en ovanligt stjärnspäckad artistuppställning – eller vad sägs om Zara Larsson, Helen Sjöholm, Petra Marklund, Petter och Danny Saucedo?

Tittarna fick bland annat se Sanna Nielsen i två tunga allsångsduetter – i Schytts "Aj, aj, aj" med Helen Sjöholm och i Freestyles "Vill ha dig" med Zara Larsson.

– Jag kan bara beskriva det med ett ord och det är magi. Vilken uppställning vi hade, det är helt sjukt, och de här fantastiska artisterna bara levererade och hjälpte till att se till att det blev underhållning på högsta nivå. Jag är sjukt stolt och jättenöjd, säger Sanna Nielsen.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN