Hanapee har blivit mamma: ”Äntligen kom han”

Sonen ska heta Nils

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Hanna ”Hanapee” Persson har blivit mamma.

På Instagram visar hon upp sonen och skriver:

”Vi är fullkomligt tokiga i dig”.

Bloggaren och influencern Hanapee, eller Hanna Persson, 31, som hon egentligen heter, har fått barn tillsammans med sambon Anton. I ett inlägg på Instagram visar hon upp underverket och avslöjar vad sonen ska heta:

”Så äntligen kom han. Vår Nils på 4,3 kg och 56(!) cm. Vi är fullkomligt tokiga i dig” skriver Hanapee.

Dokumenterat graviditeten

Hanna Persson, som driver podden ”Gott folk” har dokumenterat graviditeten i den egenproducerade Youtube-serien ”Havande kvinnor loggar in” och sa i februari till Aftonbladet i samband med första avsnittet:

”Bara jag inte tänker på hur själva bebisen ska komma ut känns det skitkul! Ser fram emot nytt kapitel i livet med mindre Spy bar och mer längdåkning med bebispulka på kalfjället. Om allt går som det ska så kommer den i augusti”.

Hundratals grattisönskningar

Och nu har lilla Nils alltså kommit. Mindre än en halvtimme efter att Hanna Persson lade upp bilden av sonen, insvept i et virkat tygstycke, har bilden gillats av över 8 000 personer och hundratals grattisönskningar har fyllt kommentarfältet.

Hanapee har bland annat setts som programledare i SVT plays ”Hanna badar med en kändis” och 2018 var hon resande reporter för ”Musikhjälpen” i Guatemala.

Aftonbladet har sökt Hanna Persson.

Foto: PRIVAT
Hanna, Hanapee, Persson.
Publicerad:

LÄS VIDARE