Artisten inlagd på rehab – efter alla svarta rubriker

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Rich Fury / AP TT NYHETSBYR N
Aaron Carter.

Aaron Carter har skapat rubriker den senaste tiden.

Han har gripits för droginnehav, kommit ut som bisexuell och varit med om en allvarlig bilolycka.

Nu checkar han in på rehab – för att fokusera på sin hälsa, bekräftar artistens management för The Hollywood Reporter.

Aaron Carter, 29, ska jobba på sitt välmående.

– Aaron har bestämt sig för en anläggning för att förbättra sin hälsa och sitt övergripande välbefinnande. Han ska göra det här privat och fokusera på att bli den bästa personen och artisten som möjligt. Han är tacksam från stödet och kärleken från fansen och ser fram emot att komma tillbaka starkare än någonsin, säger representanten Steve Honig till The Hollywood Reporter.

Aaron Carter greps för droginnehav i juli. Han blev påkommen av polis som anklagade artisten för att köra bil medan han var hög på marijuana. Carter hävdade dock att han blev stoppad för att han är känd.

Läkarintyg på marijuana

”Aaron har ett läkarintyg för medicinsk marijuana mot sin långvariga ångest. Han känner att han blev en måltavla på grund av sitt ”kändisskap” och en advokat kommer att ta upp fallet”, löd ett offentligt uttalande som släpptes i samband med gripandet.

I augusti kom artisten ut som bisexuell i ett känslosamt inlägg på Twitter. Sedan tog det slut med flickvännen Madison Parker – knappt en månad efter att han sagt att han vill gifta sig och ha barn med henne. I början av september redogjorde 29-åringen i ett flertal Twitter-inlägg för en bilkrasch, i vilken han bland annat bröt näsan.

Det är ännu inte känt vad Aaron Carter kommer behandlas för under rehabiliteringen, skriver The Hollywood Reporter.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN