Sannas utklassning – över en miljon fler tittare än Lotta

Publicerad:
Sanna Nielsen i ”Allsång på Skansen”.
Foto: SVT Play
Sanna Nielsen i ”Allsång på Skansen”.

NÖJE

Publik eller inte – Sanna Nielsen håller greppet om tv-tittarna.

Redan efter två program har ”Allsång på Skansen” nära 1,2 miljoner fler tittare än ”Lotta på Liseberg”.

– Jag är bara så glad över att våra program finns överhuvudtaget i år, säger Sanna Nielsen.

Under premiärveckan av allsångsprogrammen hade ”Allsång på Skansen” 519 000 fler tittare än ”Lotta på Liseberg”. Förra veckan var gapet ännu större, när Allsången hade 660 000 fler tittare, enligt siffror från MMS.

Men vad det kan beror på vill ”Allsång på Skansen”-programledaren Sanna Nielsen, 35, inte sia om.

– Det är ett otroligt år med den här otroliga situationen vi sitter i. Alla som gör tv och som gör sina projekt gör det absolut bästa man bara kan ge sin publik, så jag tycker att vi bara ska vara glada över att det finns så många fina program som görs i år, det är så jag väljer att se på det här.

Foto: TV4 Play
Lotta Engberg i ”Lotta på Liseberg”.

Glad över att programmen sänds

Hon fortsätter:

– Jag vill inte tänka i de banorna alls, utan jag är bara så glad över att våra program finns överhuvudtaget i år.

Både SVT:s ”Allsång på Skansen” och TV4:s ”Lotta på Liseberg” har behövt sända utan publik i år under den rådande situationen. Medan SVT valt att använda duoappen för att få in publiken i tv-rutan har TV4 klippt in bilder på publiken från tidigare år.

Miljonsuccé för Sanna

Cirka 1,4 miljoner såg ”Allsång på Skansen” förra veckan, 100 000 fler än under premiärveckan med cirka 1,3 miljoner tittare.

Lotta Engberg, 57, och hennes ”Lotta på Liseberg” hade cirka 750 000 tittare förra veckan, och tappade därmed tittning jämfört med 770 000 tittare under premiären.

PODD Därför har coronastödet till kändisarna kritiserats

Under våren så har man som kulturarbetare kunnat ansöka om stöd hos staten för bland annat förlorad inkomst. Aftonbladet Nöje har nu granskat vilka som får ta del av det statliga stödet. Flera svenska kändisar har fått ta emot pengar vilket har kritiserats hårt i både sociala medier och vanlig media. Vad innebär stödet från staten och varför får vissa artister och skådespelare som redan har miljonbelopp i sina företag stödet?

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE