Nicole Falciani om hur Eric Saade dumpade henne: ”Från ingenstans”

”Sa att han inte gillade min personlighet”

Publicerad:
Uppdaterad:
Eric Saade och Nicole Falciani var tillsammans i fem år.
Foto: KARIN TÖRNBLOM
Eric Saade och Nicole Falciani var tillsammans i fem år.

NÖJE

De bröt upp bara veckor innan de skulle gifta sig.

Nu säger Nicole Falciani att Eric Saade gjorde slut ”från ingenstans”.

”Han sa att han inte gillade min personlighet”, skriver hon på Instagram.

Det var i maj tidigare i år som influencern Nicole Falciani, 23, och artisten Eric Saade, 30, gjorde slut efter fem år tillsammans, bara veckor innan de skulle gifta sig, och hade just köpt en gemensam lägenhet.

Det framkom senare att det var Eric Saade som hade valt att lämna förhållandet, och Nicole Falciani har tidigare kritiserat varför han valde att vänta så länge med att göra slut, något Aftonbladet tidigare har skrivit om.

”Sa att han inte gillade min personlighet”

Nu skriver Nicole Falciani på Instagram om vad som hände, efter att en följare frågat om uppbrottet och hur deras relation är i dag.

Foto: OSKAR KULLANDER
Nicole Falciani säger att Eric Saade gjorde slut ”från ingenstans”.

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år. Vi har ingen kontakt alls och jag vill inte heller ha det”, svarar hon.

Gått vidare

Både Nicole Falciani och Eric Saade har nya förhållanden i dag. Falciani är tillsammans med Adem Berisha, 29, som jobbar i krogbranschen, och Eric Saade har gått vidare med influencern Hanna Schönberg, 22.

Eric Saade har tidigare berättat för Aftonbladet att han lämnade förhållandet med Nicole Falciani för att han inte mådde bra i relationen.

– Mår man inte bra så gör man inte det. Det har jag lärt mig sedan tidigare med psykisk ohälsa, att man får ta egna beslut då som gör att man mår bra. Det blev så den här gången också, jag var tvungen att ta det här beslutet. Kanske inte ens för att jag ville, men jag var tvungen, sa han i somras.

Aftonbladet har sökt Eric Saade.

Foto: instagram
Nicole Falciani skrev om uppbrottet på Instagram.
Publicerad: