Demi Moore i chock efter pooldöden

Av: Dante Thomsen

Publicerad:
Uppdaterad:

”En otänkbar tragedi”

1 av 4
Ashton Kutchers äktenskap med Demi Moore gick i kras efter rapporter om hans otrohet 2011.

En 21-årig man hittades död i Demi Moores pool.

Mannen ska ha varit anställd av skådespelaren.

– Det är en otänkbar tragedi, säger hon.

I förrgår fann polisen en död 21-årig man i Demi Moores pool.

Nu har skådespelaren uttalat sig om dödsfallet.

– Jag är i helt chockerad. Jag var utomlands och reste för att träffa mina dottrar för en födelsedagsfest när jag fick de hemska nyheterna. Förlusten av ett barn är en otänkbar tragedi och mitt hjärta går till den här unga mannens familj och vänner. Jag ber er att respektera privatlivet hos alla inblandade under den här känsliga tiden, säger hon i ett uttalande som Celebuzz tagit del av.

Kunde inte simma

Den döde mannen, Edenilson Steven, var anställd av Demi Moore. Enligt polisens teori kunde mannen inte simma och drunknade efter att ha ramlat i poolen.

Grannar till Demi Moore har uppgett för TMZ att olyckan föregicks av en maratonfest som Demi Moores döttrar Rumer, Scout och Tallulah ska ha hållit i huset. Ingen i familjen ska dock ha varit hemma när olyckan skedde.

Har twittrat bilder från festerna

Tallulah har lagt ut flera bilder på de nattliga poolfesterna på Instagram och under ett av fotografierna skriver hon ”Den här bilden visar inte hur glamourös vår poolfest var i går kväll”.

Demi Moore har ägt lyxvillan i Beverly Hills sedan hon var gift med Ashton Kutcher. Paret köpte huset 2003 och hon behöll fastigheten efter skilsmässan 2011. I dag värderas huset till 60 miljoner kronor.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN