Fintade regnet ännu en gång i ”Allsång på Skansen”

Sanna Nielsen: Det är helt sjukt

Publicerad:
Blygrå moln och småblåsigt inramade Sanna Nielsens 38:e kväll som allsångsledare. Men sviten håller – hon har klarat sig undan regn i samtliga program.
Foto: SVT Play
Blygrå moln och småblåsigt inramade Sanna Nielsens 38:e kväll som allsångsledare. Men sviten håller – hon har klarat sig undan regn i samtliga program.

NÖJE

Efter nästan 40 sändningstimmar i ”Allsång på Skansen” har programledaren Sanna Nielsen mirakulöst klarat sig undan regnet.

Så även denna gång.

– Det har spöregnat under hela eftermiddagen och under genrepet, och sen precis innan sändningen startar så blev det inget regn, säger programledaren.

I kvällens program hängde ett mörkt regnmoln över Solliden-scenen. Men programledaren Sanna Nielsen, 35, som gör sin femte säsong har aldrig fått en droppe regn på sig under sina hittills 38 program i ”Allsång på Skansen”.

– Skulle det bli regn och rusk så är det första gången det blir det på en sändning som jag har gjort under allsången. Det är klart att det vore kul att slippa det, sa hon för några veckor sedan.

Foto: NILS PETTER NILSSON
Sanna Nielsen.

På något oförklarligt sätt har hon haft med sig vädergudarna även denna kväll. Trots regn stora delar av eftermiddagen över Stockholm var det uppehåll klockan 20.00 på tisdagskvällen.

Spöregnade under genrepet

När Aftonbladet pratar med Sanna Nielsen efter sändningen hörs regnet smattra mot taket i hennes loge.

– Inget regn i sändning, det är fantastiskt! Det är helt sjukt. Det har spöregnat under hela eftermiddagen och under genrepet, och sen precis innan sändningen startar så blev det inget regn, och det höll sig till precis efter sista låten, säger hon.

Mot programmets slut under sista framträdandet försvann ljudet när programledaren sjöng Destinys Childs ”Survivor” tillsammans med Shirley Clamp, 47, och Gladys Del Pilar, 52.

– Det är klart att det är tråkigt när sådant händer. Men vi hade väldigt kul på scen och jag tror ingen av oss märkte det. Det var ingenting som rubbades oss så, men väldigt tråkigt att det inte gick ut i tv, säger Sanna Nielsen.

Publicerad:

LÄS VIDARE