Staffan ”Bosson” Olsson har blivit pappa

Hyllar flickvännen efter förlossningen: ”Fantastisk och ruskigt stark”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:
Staffan ”Bosson” Olsson och Nadia Dagelin har blivit föräldrar.
Foto: PRIVAT
Staffan ”Bosson” Olsson och Nadia Dagelin har blivit föräldrar.

NÖJE

Staffan ”Bosson” Olsson, 50, och tidigare ”Bachelor”-profilen Nadia Dagelin, 31, har blivit föräldrar.

Under fredagen föddes en pojke.

”Det känns magiskt”, skriver Staffan Olsson i ett sms till Aftonbladet.

Det var i vintras som Aftonbladet kunde berätta att ”One in a million”-artisten Staffan ”Bosson” Olsson, 50, och tidigare ”Bachelor”-profilen Nadia Dagelin, 31, skulle bli föräldrar för första gången.

– Det känns grymt kul, det blir riktigt spännande och jag känner mig väldigt redo för det här. Tidigare har jag inte känt att jag varit riktigt i fas, träffat rätt och var jag har varit i livet, men nu föll alla bitar på plats. Visst, det är sent för mig, Nadia är ju 31, men för mig var det dags nu, tiden börjar dra iväg. Jag och Nadia klickade också på alla plan, hon är grym, sa han då.

”Det känns fantastiskt”

Under fredagen föddes en liten pojke som i skrivande stund ännu inte fått ett namn, men som vägde 3 270 gram och var 51 centimeter lång när han såg världens ljus.

Foto: PRIVAT
Nadia Dagelin har fått stanna kvar på BB efter födseln.

För Aftonbladet berättar Staffan Olsson om lyckan.

”Vi körde på där på Östra i Gbg i 15 timmar så nu är Nadia kvar på BB men där får inte partnern vara med i dessa tider. Men det känns magiskt och Nadia var grym. Det känns fantastiskt. Nadia kommer att bli en fantastisk mamma, hon är väldigt bra med med mina syskonbarn, små som stora och de älskar hennes personlighet”, skriver han i ett sms.

Men han skriver också att förlossningen inte var problemfri.

”Förlossningen stannade upp lite och han verkade trivas lite för bra där inne… Det finns väl alla varianter men den var inte helt problemfri… Så de var tvungna att skynda på det när det hade gått en viss tid. Men de var duktiga och på slutet kom det in ett litet extra team som hade koll på att lillen mådde bra sista biten. Jag var med Nadia hela tiden och försökte läsa av situationen och stötta på olika sätt. Hon var fantastisk och ruskigt stark… Och kämpade på hela vägen tills hon fick belöningen på bröstet. 

Paret träffades 2018

Staffan Olsson och Nadia Dagelin har varit ett par i snart två år. De träffades hösten 2018 på restaurang Glashuset i Stockholm.

– Hon har ett stort hjärta, hon är positiv, har mycket energi och ett stort tålamod. Det behöver man om man ska umgås med mig haha, sa han då till Aftonbladets Gala Magazine.

Foto: PRIVAT
Parets lilla pojke föddes under fredagen.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN