Ozzy tog en överdos – efter cancerchocken

Av: Bea Blom

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Sharon, Ozzy och Kelly Osbourne.
AP

Hans fru var mycket sjuk.

Det hade musikern Ozzy Osbourne svårt att hantera.

”Han tog en näve piller som han sköljde ner med vodka”, skriver dottern Kelly nu om kvällen då båda hennes föräldrar fick föras akut till sjukhus.

Kändisdottern Kelly Osbourne avslöjar i en kommande självbiografi om en traumatisk familjehändelse i samband med mamma Sharons cancerbehandling. År 2002 drabbades Sharon av ett slaganfall i deras hem som – och tvingades åka akut till sjukhus. När Kelly sprang upp till pappa, Black sabbath-stjärnan Ozzys rum för att berätta vad som hänt reagerade han starkt.

”Satt i kalsonger”

”Pappa satt i sitt rum i kalsonger, jag såg hur han tog en näve piller som han sköljde ner med vodka”, skriver hon enligt News.com.au.

Under ambulansfärden kollapsade Ozzy.

Ville ringa polisen

”Han höll ut sin hand för att se om mamma andades. Då kollapsade han med handen över hennes mun. Ambulanssjukvårdarna försökte slita bort honom men pappa, som då var helt borta, började streta emot. De stannade ambulansen för att ringa polisen”.

Fick snabb behandling

Kelly bad dem att låta bli, ambulanssjukvårdarna gick motvilligt med på det.

När de kom till sjukhuset fick båda Kellys föräldrar snabbt behandling.

”Han stod inte ut med tanken på att förlora mamma”, skriver hon i den nya självbiografin som heter ”There’s is no f**king secret”, den släpps i USA i slutet av april.

Publicerad: