Malin Berghagen om sin heta kärlekssommar

”Som en enda lång honeymoon”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Kärleken håller i sig mellan Malin Berghagen och Martin Charlton.

Nu berättar hon om deras fantastiska sommar tillsammans.

– Den har varit som en enda lång honeymoon, säger Malin till Nöjesbladet.

1 av 2 | Foto: Anna & Hans Shimoda
Malin Berghagen och Martin Charlton.

Det var i juni som Malin Berghagen, 52, avslöjade att hon hittat kärleken igen i Martin Charlton, 47, ägare och grundare av upplevelseföretaget Live It.

– Nu står vi här. Rädda men modiga. Jag är helt säker på att mamma sett till att våra vägar korsades, sa hon då till Hänt.

Nu har några månader gått och paret har umgåtts flitigt. Nöjesbladet träffar dem på ett event på NK Beauty i Stockholm.

– Vi har haft en bra och fin sommar. Den har varit som en enda lång honeymoon. Jag har jobbat som vanligt, enda skillnaden är att jag nu haft sällskap. Martin har varit med hela tiden och vi har varit i Grekland två gånger, Spanien två gånger och så var vi i Bad Gastein och vandrade. Det var helt underbart, säger Malin.

Rest och gått i parterapi

Martin har fått testa på Malins stora passion yoga under sommaren medan Malin fått fördjupa sig i Martins stora intresse; äventyr.

– Jag har fått göra en massa äventyrliga saker och så vill han väldigt gärna att jag hoppar bungyjump, men det vägrar jag.

Kärleken håller med andra ord i sig och trots skillnaderna i intressen så har en upplevelse i somras fört dem närmare varandra.

– Vi var på paryogaretreat på Kefalonia och där varvas yoga med en längre workshop med parterapi. Det är många par som är med som varit tillsammans i 20-30 år med utflugna barn och som undrar om de fortfarande är kära i varandra. Jag och Martin hade bara varit tillsammans några månader, men vi sa att det här är något alla borde göra. Vi började förstå varandra och insåg att vi är väldigt lika. Vi är lika busiga och barnsliga. Vi vill samma saker och framförallt ha tid med varandra, säger Malin som betonar att ”opposites attract” är helt fel väg att gå i en relation.

”Hon är kvinnan i mitt liv”

Martin är inne på samma spår:

– Det är där vi verkligen klickar, det är så enkelt att vara med Malin. Livet ska vara enkelt.

Vad är det bästa med Malin?

– Hon är en så otroligt omtänksam person, hon tänker på andra och hon tänker på mig. Hon är allt jag velat ha och allt jag drömt om. Hon är kvinnan i mitt liv.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN