My Martens: ”Vi ska leta ringar om några veckor”

Bröllopsplaneringen på gång efter förlovningen med Basic Element-profilen

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Jonas Wesslander och My Martens planerar ett intimt bröllop.
Foto: Karin Tˆrnblom / IBL Bildbyr / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Jonas Wesslander och My Martens planerar ett intimt bröllop.

Han friade till henne i höstas.

Men först nu ska My Martens och Jonas Wesslander hitta sina förlovningsringar.

– Det ska bli ett intimt bröllop, säger ”Ensam mamma söker”-deltagaren.

Det 147 år gamla arvegodset måste bytas.

– Han friade med en frågering som är 147 år gammal, som man är livrädd att tappa bort. Om några veckor har vi lyckats matcha ihop semesterdagar och då ska vi faktiskt leta upp våra riktiga förlovningsringar, vi har inte kommit dit än, säger My Martens.

I november friade fästmannen, Basic Element-stjärnan Jonas Wesslander till den förra ”Ensam mamma söker”-deltagaren och Nöjesbladet är nyfikna på hur det går med bröllopsplanerna.

– Vi njuter av att vara nyförlovade fortfarande. Vi har inte satt något datum än, men vi kommer att göra det och tvivlar inte för en sekund på det, säger hon och skrattar.

”Nu jävlar ska jag ha mitt bröllop”

Paret hade bara dejtat några månader när Jonas föll ner på knä och friade.

– Vi har varit tillsammans i snart ett år nu och håller bara på att landa i hela situationen. Han är ute och spelar så mycket i sommar, både i Sverige och utomlands, så vi har inte kommit så långt i planeringen.

De vill ha en intim ceremoni.

– Jag är romantiker. Var den enda mamman som inte valde nån i ”Ensam mamma söker” så nu jävlar ska jag ha mitt bröllop, säger hon med ett stort skratt.

För många gäster

Men bröllopsplaneringen har redan stött på patrull.

– Det ska vara intimt och väldigt genomtänkt med alla som man vill ha med sig. Men där uppstår problemet. När vi bara räknar in varandras familjer och de närmaste vännerna så är man plötsligt uppe i 120 personer. Vi vet inte riktigt hur vi ska få till det, säger hon.

Under lördagen passar de på att få njuta av varandras sällskap när Jonas står på scenen under Vi som älskar 90-talet-galan i Stockholm.

– Jag kommer vara backstage och där kommer vi kunna se matchen också, säger My.

Publicerad:

LÄS VIDARE