Här är ”Jockibois” nya tv-program

Av: Filip Joelsson

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Gör bröllopsprogram med TV3

1 av 3 | Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT
Tidigare i år friade ”Jockiboi” till flickvännen Jonna Lundell mitt under den direktsända galan ”Guldtuben”.

Joakim ”Jockiboi” Berg gör ett bröllopsprogram med TV3.

I programmet kommer tittarna få följa med bakom kulisserna i planerandet av youtube-profilens stundade bröllop med Jonna Lundell.

– Jag vill visa svenska folket vem Joakim Berg verkligen är, säger ”Jockiboi” i ett pressmeddelande.

”Jockiboi och Jonna i nöd och lust”.

Det är namnet på TV3:s nya satsning tillsammans med den skandalomsusade Youtube-profilen Joakim ”Jockiboi” Berg och hans fästmö Jonna Lundell.

I programmet, som kommer att visas i TV3 Play, får tittarna följa med paret på deras resa från vårens frieri fram till sommarens vigsel.

Vill lämna skandalstämpeln bakom sig

”Jockiboi” har på senare år gått från att ha varit den skandalomsusade dokusåpadeltagaren från ”Kungarna av Tylösand” till att bli en av Sveriges största Youtube-stjärnor.

I en intervju med Nöjesbladet berättade han nyligen att han vill bli av med skandalstämpeln.

– Att bli den här dokusåpapersonen var ett skydd mot mig själv, för att slippa blotta den jag egentligen är. Jag trodde att jag behövde göra de här skandalerna för att bli accepterad. Jag ville att det var det folk skulle komma ihåg, för att slippa få frågor om min barndom, berättade han.

Friade i direktsändning

Tidigare i år friade ”Jockiboi” till flickvännen Jonna Lundell mitt under den direktsända galan ”Guldtuben”, och nu kommer alltså den som vill kunna följa paret på deras resa fram till sommarens vigsel.

– Vi vill dela den här fantastiska stunden när vi gifter oss med våra tittare och vi hoppas att de kommer älska det lika mycket som vi gör, säger ”Jockiboi” i ett pressmeddelande.

Programmet har premiär på TV3 Play den 27 juni.

SE OCKSÅ

Jockiboi om sina tidigare låtar: "De är fruktansvärda"

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN