Ajda, 71, förbryllar omvärlden med sitt utseende

Av: Miriam Bratt

Publicerad:
Foto: Ajda Pekkans Instagram

Sångerskan och skådespelerskan Ajda Pekkan har fyllt 71 år, vilket många har svårt att tro. Nu avslöjar hon att kebab är hemligheten bakom det ungdomliga utseendet.

– Jag gillar kebab och fisk, säger hon, enligt brittiska The Suns rapportering.

Den 71-åriga skådespelerskan och sångerskan Ajda Pekkan föddes den 12 februari 1946 i Istanbul, Turkiet. Men många förvånas över hennes utseende.

För att upprätthålla sitt ungdomliga utseende har hon opererat brösten, ser till att träna regelbundet och går på spa. Men hon håller även en kost som hon menar är hälsosam.

– Jag är väldigt försiktig med vad jag äter, skriver The Sun att skådespelerskan ska ha sagt.

Kebab – nyckeln till ungdom?

Och det är just innehållet i denna nyttiga kost som får många att reagera.

– Jag gillar kebab och fisk, fortsätter hon.

Ajdas kärlek till kebab har väckt reaktioner i flera medier. Den brittiska sajten Ladbible beskriver henne till exempel som en ”Turkisk mormor som säger att kebab är hennes hemlighet till att se så ung ut”.

Vill bli mamma

I Turkiet är Ajda Pekkan känd för bland annat sina artisttalanger. Hon har sålt över 24 miljoner skivor och 1980 representerade hon sitt land i Eurovision. Förra året röstades hon fram till en av de fyra turkiska kvinnor som har mest makt.

Det senaste projektet som den turkiska kändisen dragit igång är att hon vill bli mamma. Hon ska ha varit i kontakt med läkare i både Indien och USA för få hjälp med en insemination, rapporterar The Sun.

Publicerad: