Emma Watson

”Skönheten och Odjuret” hyllas redan

Av: 

Emelie Anderberg

NÖJE

Trailern för nya filmen har fått ett varmt mottagande

Den första officiella trailern för ”Skönheten och Odjuret” har släppts, och bara timmar efter har hyllningarna redan strömmat in.

Rollen som Belle gör skådespelerskan Emma Watson, medan flera andra karaktärer är animerade. Tolkningen av Odjuret är också det som har gjort några besvikna.

Nästa år har spelfilmsversionen av ”Skönheten och Odjuret” premiär, men nu har den första långa och officiella trailern för filmen släppts. I rollerna ser vi Emma Watson som Belle, Ewan McGregor, Luke Evans och Dan Stevens. Filmen har regisserats av Bill Condon, som bland annat står bakom ”The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 och 2”.

Hade premiär 1991

Den tecknade versionen av klassikern, som hade premiär 1991, har alltså dammats av och gjorts om till en spelfilm. Flertalet karaktärer är verkliga medan andra, av förklarliga skäl, är animerade – så som Odjuret, kandelabern Lumière, klockan och hushållets chef Clocksworth, tekannan mrs. Potts och hennes son tekoppen Chip.

”Inte läskig nog”

Reaktionerna på trailern har överlag varit positiva, bland annat på Nöjesbladets Facebook-sida.

”Herregud jag tror jag smäller av vilken trailer”, skriver en.

”Här sitter man. Ashäftig hårdrockare, manligt jobb, sysslar med ormar och annat häftigt. Och blir taggad på att se den”, skriver en annan.

Några är dock besvikna över hur Odjuret ser ut.

”Den ser grym ut. Dock lite besviken på hur odjuret ser ut. Han ser inte läskig och elak nog ut”, skriver en.

”Snygg och verkar bra, men jag stör mig lite på att dom inte riktigt har lyckats fånga Odjuret från den tecknade varianten. Jag vill ha honom lite större och fluffigare, större tänder och dom där hornen är inte alls som den förra”, skriver en annan.

För bästa kollen på film, musik, tv-serier och glittriga kändisar - följ Nöjesbladet på Facebook

”Skönheten och Odjuret” har premiär i USA den 17 mars nästa år.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Emma Watson

Ewan McGregor

Dan Stevens

Luke Evans