Christina Ricci skiljer sig från filmproducenten

Skådespelarens man har fått kontaktförbud

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
Christina Ricci har lämnat in en skilsmässoansökan.
Foto: Matt Sayles / TT NYHETSBYRÅN
Christina Ricci har lämnat in en skilsmässoansökan.

NÖJE

Skådespelaren Christina Ricci skiljer sig från filmproducenten James Heerdegen.

Skilsmässoansökan lämnades in bara en vecka efter att hon larmat polisen om våld i hemmet.

Enligt källor har maken spottat på henne.

Skådespelaren Christina Ricci, 40, känd från bland annat ”Casper” och ”Familjen Addams”, och hennes man filmproducenten James Heerdegen ska skilja sig efter nästan sju år som gifta. Enligt TMZ är det Ricci som lämnat in skilsmässoansökan.

Det var i torsdags som Ricci larmade polisen i Los Angeles om ”pågående våld i hemmet”, rapporterade Us weekly. En källa uppger nu för TMZ att maken spottade på henne.

Polisen åkte till parets gemensamma bostad i Kalifornien där James Heerdegen sedan fick kontaktförbud. Han greps inte på plats, men en anmälan gjordes, enligt polisens presstalesperson.

Foto: AP / SCANPIX
Christina Ricci i ”Pan Am”.

Inget äktenskapsförord

Ricci och Heerdegen träffades 2011 under inspelningen av ABC-serien ”Pan Am”. De gifte sig 2013 och har en femårig son tillsammans. Skådespelerskan ska nu ha ansökt om att ta över hela vårdnaden.

Källan uppger även att det inte finns något äktenskapsförord och att det troligtvis är Christina Ricci som är den mest förmögna.

Det var över ett år sedan paret sågs tillsammans offentligt, men så sent som på fars dag la Ricci ut en bild på Instagram med texten ”Vi älskar dig pappa!”.

Publicerad:

LÄS VIDARE