Eurovision-vinnaren ska gifta sig – med Stockholmsbon

Duncan Laurence har förlovat sig med pojkvännen Jordan Garfield

Publicerad:
Uppdaterad:
Duncan Laurence, från Nederländerna, vann Eurovision 2019 med låten Arcade.
Foto: NILS PETTER NILSSON
Duncan Laurence, från Nederländerna, vann Eurovision 2019 med låten Arcade.

NÖJE

Eurovision-vinnaren Duncan Laurence ska gifta sig.

På Instagram avslöjar pojkvännen Jordan Garfield att han friat – och fått ett ja.

”Jag kommer att gifta mig med en vänlig, smart, genuin, talangfull och stilig man”, skriver han i sitt inlägg.

Sedan segern i Eurovision song contest 2019 har Duncan Laurence, 26, både hunnit göra slut med sin dåvarande pojkvän och hunnit träffa kärleken på nytt i låtskrivarkollegan Jordan Garfield, 28. Pojkvännen, som är från USA men bor i Stockholm, har lagt upp en bild tillsammans med Duncan Laurence och skriver i en story på Instagram:

”Jag är den lyckligaste mannen i världen, för er som jag inte har pratat med på sista tiden. Jag frågade Duncan Laurence om han ville gifta sig med mig och han sa ja. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Jag kommer att gifta mig med en vänlig, smart, genuin, talangfull och stilig man. Jag gifter mig också med min bästa vän”.

Foto: Sebastian Scheiner / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Duncan Laurence.

Visar upp ringen

Duncan Laurence berättar också om förlovningen i en story på sin Instagram, där han lagt upp en bild på förlovningsringen och texten:

”Jag älskar dig, Jordan”.

Både före och efter Duncan Laurences seger i Eurovision 2019 med låten ”Arcade” har Duncan Laurence tillbringat mycket tid i Stockholm för att skriva musik. Eurovision-låten skrev Laurence bland annat tillsammans med svenska Joel Sjöö och fästmannen Jordan Garfield står med som låtskrivare på senaste singeln ”Last night” som släpptes förra veckan.

Publicerad:

LÄS VIDARE