Mejla

Stefan Hedmark

Drönarattack och tomteskägg i actionuppföljare

Gerard Butler är tillbaka i första trailern för ”Angel has fallen”

FILM

FILMTRAILER. ”John Wick 3” rullar på svenska biografer.

Älskar du den kanske ”Angel has fallen” kan smaka?

Här är första trailern för den tredje filmen i Gerard Butlers actionserie.

I första filmen var det Vita huset som föll. I uppföljaren miste vi London. Och i tredje filmen är det en ängel som har fallit. Den nya trailern, som kanske berättar lite väl mycket av vad filmen handlar om, avslöjar att ängeln är Mike Banning (Gerard Butler) själv.

Secret Service-agenten misstänks ha försökt döda presidenten (Morgan Freeman) under en drönarattack och nu måste han rymma från ”rättvisan” och rentvå sitt namn. Då tar han hjälp av sin pappa (Nick Nolte), som dyker upp i vildmarken med tomteskägg och bössa.

Det är inte hjärngymnastik direkt. Till skillnad från ”John Wick”-filmerna har Gerard Butlers actionserie aldrig lyckats hitta några fans bland kritiker. Särskilt ”London has fallen”, regisserad av svensken Babak Najafi, blev sågad längs fotknölarna.

Däremot har en tillräckligt stor publik sett filmerna för att motivera uppföljare. Och i ett försök att skruva upp spänningen blir de allt galnare. Trailern låter oss få se en hel del (lite för mycket!) av den där drönarattacken som Banning beskylls för.

I rollistan dyker även Danny Huston, Jada Pinkett Smith, Piper Perabo och Tim Blake Nelson upp.

Det är inte klart när filmen får svensk biopremiär, men i USA sker det i augusti, traditionellt sett en månad då Hollywood dumpar filmer som de inte tror jättemycket på.

ANNONS EXTERN LÄNK

Skönhet & behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser - 25% på Swiss Clinic här!

NordicFeel

Av: 

Stefan Hedmark

Publisert:

LÄS VIDARE

Filmerna som fick oss att glömma boken

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmtrailers

Gerard Butler

Morgan Freeman

Nick Nolte

Babak Najafi