Söp sig full – för att klara av sexscenen

Av: Dante Thomsen

Publicerad:
Uppdaterad:

”Första gången jag kysste en gift man”

1 av 4
Jennifer Lawrence.

Nyligen spelade ”The Hunger Games”-stjärnan Jennifer Lawrence in sin första sexscen.

Hur hon förberedde sig? Genom att bli packad.

– Det var verkligen bisarrt, säger hon i en intervju.

Nästa år har science fiction-filmen ”Passengers” med Jennifer Lawrence, 25, och Chris Pratt, 36, i huvudrollerna premiär. I en intervju med The Hollywood Reporter berättar nu den Oscarsbelönade skådespelaren om en av filmens mer intima scener.

– Jag gjorde min första sexscen för några veckor sedan och det var verkligen bisarrt och konstigt, säger Jennifer Lawrence till tidningen.

Söp sig full för filmsexet

Hur hon förberedde sig? Hon tog till spriten.

– Jag blev jättefull. Men det ledde bara till att jag fick mer ångest när jag kom hem för då tänkte jag bara ”vad har jag gjort?, jag vet inte”. Och han var gift. Det var den första gången jag kysste en gift man och skuld är den värsta magkänslan man kan ha, säger hon och tillägger:

– Jag vet att det var mitt jobb men det kunde jag ju inte säga till magen.

Fick skuldkänslor och ringde mamma

Jennifer Lawrence berättar att hon ringde sin mamma efteråt.

– Jag ville att hon skulle säga att det var okej. Jag var väldigt sårbar. Och man vet inte vad som är för mycket. Du vill att det ska vara på riktigt men så sårbar har jag aldrig varit.

Jennifer Lawrence slog igenom på allvar i ”The Hunger Games”-filmerna och har vunnit en mängd priser. 2010 spelade hon huvudrollen i dramafilmen ”Winter's bone” som nominerades till fyra Oscars. Chris Pratt spelade nyligen huvudrollen i ”Jurassic World”.

Publicerad:

LÄS VIDARE