Emma Watson

Emma Watson för krävande för ”La La Land”

Fick inte rollen i succéfilmen

Av: 

Angelica Linde

FILM

Emma Watson erbjöds rollen i ”La la land”.

Men hon nobbades av produktionsbolaget på grund av sina märkliga krav, skriver New York Post.

Innan Emma Stone och Ryan Gosling fick huvudrollerna i ”La La Land” var ”Harry Potter”-stjärnan Emma Watson och ”Divergent”-skådisen Miles Teller påtänkta till filmen. Tills de ställde för många krav, skriver New York Post.

– Miles erbjöds 4 miljoner dollar för den manliga huvudrollen, men sa då att han ville ha 6 miljoner. När Emma Watson erbjöds den andra huvudrollen ville hon först inte ha den. Sedan började hon ställa flera märkliga krav, till exempel att repetitionerna skulle ske i London. De slog knut på sig själva för att arbetet med henne skulle fungera, men hon kände ändå att rollen inte var rätt för henne, säger en källa till tidningen.

Ångrar sig

New York Post skriver att det enligt andra källor var en schemakrock med hennes roll i ”Skönheten och Odjuret” som gjorde att hon var tvungen att avstå.

Producenterna gav istället rollen till Emma Stone. Strax därefter tog Ryan Gosling, som inte kunde låta bli att jobba med henne igen, den andra rollen.

”La la land” har fått rekordmånga Oscarsnomineringar. Totalt 14 stycken. Nu, när filmen blivit en succé, ångrar sig Emma Watson och Miles Teller.
– De gjorde verkligen en stor blunder när de inte tog rollerna och det vet de om. Nu är de rasande och försöker hitta någon annan att skylla på, säger en källa till New York Post.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

De belönades med Oscar – och försvann
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Emma Watson

Miles Teller

Ryan Gosling

Emma Stone

Film

La la land