Mejla

Stefan Hedmark

Första trailern för Ghostbusters 3

Smygtitt på hemliga projektet

Publicerad:
Uppdaterad:

FILMTRAILER. I går kom den överraskande nyheten att ”Ghostbusters” väcks till liv igen. Och i kväll dök plötsligt en teasertrailer upp, som snabbt spreds i sociala medier.

Det handlar inte om en uppföljare till den version som kom 2016, utan 80-talsfilmerna. De regisserades av komediveteranen Ivan Reitman – och nu följer sonen Jason i pappas fotspår, skriver Entertainment Weekly.

Reitman junior har nått framgång som regissör med draman och komedier som ”Up in the air” (2007) och ”Young adult” (2011). Förra året kom två filmer av honom, ”Tully” med Charlize Theron och ”The front runner” med Hugh Jackman.

Återstår att se hur han tacklar specialeffektsspäckade blockbusters...

Dan Aykroyd, Bill Murray och Harold Ramis i ”Ghostbusters” (1984).
Foto: Columbia
Dan Aykroyd, Bill Murray och Harold Ramis i ”Ghostbusters” (1984).

”Ghostbusters 3” är ett projekt som har hållits hemligt under en tid. Än så länge vet vi inte mer. Vi vet inte ens om de ursprungliga skådespelarna kommer att vara med. Bara att berättelsen ska utspelas i den värld som skapades i den första filmen (som kom 1984).

En av originalspökjägarna, Harold Ramis, är död. Men Dan Aykroyd och Bill Murray kanske går att övertala? Efter trailerns premiär twittrade både Aykroyd och hans ”Ghostbusters”-kollega Ernie Hudson om den, utan att direkt avslöja om de är med i filmen eller inte.

Av: Stefan Hedmark

Publicerad:

LÄS VIDARE