Melodifestivalen

SCHLAGERN PRESENTERAS AV

Oddsen avslöjar: De går vidare till final i Melodifestivalen

Unibet och Betsson tippar vinnarna i andra deltävlingen: Hanna Ferm och Liamoo och Andreas Johnson

Av: Johan M Söderlund

Publicerad:
Uppdaterad:

MELODIFESTIVALEN

MALMÖ. Domen har fallit – nu har spelbolagen spått resultatet i den andra deltävlingen i Melodifestivalen 2019:

Hanna Ferm och Liamoo och Andreas Johnson sjunger sig till finalen.

Jan Malmsjö, Malou Prytz och Oscar Enestad åker ur.

Oddsmakarna har förutspått vilka som går vidare i Melodifestivalen i kväll. Enligt en sammanställnings som oddsjämförelse-sajten Braodds har gjort är Hanna Ferm och Liamoo och Andreas Johnson storfavoriter att gå vidare till finalen i Friends arena den 9 mars.

Men det är Hanna Ferm och Liamoos kärlekslåt ”Hold you” som ser ut att ligga bäst till. Om de går till final ger de 1,01 gånger pengarna.

Andreas Johnsons ”Army of us” lägsta odds ligger på 1,70 gånger pengarna.

Nöjesbladets musikrecensent Markus Larsson spår samma som spelbolagen. Han skriver: ”Förhoppningsvis tar duon hem majoriteten av rösterna. Resten får dela på smulorna” om Hanna Ferm och Liamoo och ”En smula hamnar kanske här” om Andreas Johnson.

Hanna Ferm och Liamoo ser ut att ta sig till final, enligt oddsen.
Foto: Robin Lorentz-Allard
Hanna Ferm och Liamoo ser ut att ta sig till final, enligt oddsen.

De får sjunga igen i Andra chansen ...

Till Andra chansen har två artister fått lika låga odds. Margaret med låten ”Tempo” och Vlad Reisers ”Nakna i regnet” ger bägge 1,85 gånger pengarna.

Även här tror Markus Larsson att spelbolagen har rätt. Han skriver bland annat så här (och fortsätter att referera till ”smulbitar”): ”Och det är mycket möjligt att en liten bit landar här också” om Vlad Reisers bidrag.

Om Jan Malmsjö skulle ta sig till final skulle han verkligen ”Leva livet”, tror oddsmakarna. De som satsat på honom skulle då få 21 gånger pengarna.

Oscar Enestad med sin ”I love it”, som handlar om att få älska vem man vill, är också en högoddsare att ta sig final. Han skulle ge 8 gånger pengarna om han tar sig dit.

... och de får lämna Mellon

De som med största sannolikhet får lämna tävlingen är Jan Malmsjö, Malou Prytz och Oscar Enestad, spår spelbolagen att de ger 1,33, 3,15, respektive 4,50 gånger pengarna.

I kvällens deltävling i Malmö tävlar Andreas Johnson, Malou Prytz, Oscar Enestad, Jan Malmsjö, Vlad Reiser, Hanna Ferm och Liamoo och Margaret.

Foto: Robin Lorentz-Allard
Andreas Johnson är en lågoddsare att sjunga sig hela vägen till final, spår oddsmakarna.
Publicerad:

LÄS VIDARE