Patrik Sjöberg: ”Jag är hänsynslös”

Lulu Carter fick lämna ”Farmen VIP”

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

En diktator som storbonde gjorde alla deltagare oroliga inför valet av förstekämpe i ”Farmen VIP”.

Och Lulu Carter fick enligt principen sist in, först ut lämna tävlingen.

– Jag är stolt över mig själv, säger hon i programmet.

Finalen i ”Farmen VIP” närmar sig med stormsteg och en attitydförändring börjar märkas bland deltagarna på gården. Kvar i tävlingen är Patrik Sjöberg, Yvonne Ryding, Klara Svensson, Glenn Hysén och jokern Lulu Carter.

Innan Håkan ”Farmen-Håkan” Hallin lämnade förra veckan utsåg han veckans storbonde, och valet föll på Patrik Sjöberg.

– Den jag har valt är stor och stark och snäll som en björn och är precis som en storbonde bör vara, skrev Håkan i sitt brev till de andra deltagarna.

Patriks reaktion och handlande var allt annat än snällt och vänligt.

– Jag är hänsynslös. Vänskapsband och historia slutar existera när jag sitter i den här stolen, säger han i programmet.

Något som gjorde de andra deltagarna oroliga inför storbondens val av förstekämpe.

– Jag tror han njuter av att leka gud för en dag, säger Klara Svensson i programmet.

Men valet av förstekämpe var inte självklart för Sjöberg och han både våndades och tyckte beslutet var jobbigt. Ett val som föll på Lulu Carter.

– Tillslut kom jag överens med mig själv, sist in, först ut, så tyvärr Lulu. Du har varit fantastisk, du har kommit in i gänget och du har jobbat hårt, säger han i programmet.

Det kom inte som någon chock för Lulu att Patrik valde just henne.

– Att bli vald till förstekämpe var ju inte så oväntat, det var ju inte som en kalldusch precis, säger hon i programmet.

1 av 3 | Foto: TV4
Patrik Sjöberg i ”Farmen VIP”.

Lulus första tanke var att välja Glenn Hysén som andrekämpe men hon ändrade sig i sista stund efter många timmars funderande.

– Det blir lite mer så, öga för öga i mitt val och Klara valde ju mig till förstekämpe så att nu väljer jag henne till andrekämpe, säger hon.

– Jag blev faktiskt ganska glad eftersom jag hellre tar upp kampen än att riskera att förlora några av mina närmsta, sa Klara i programmet.

Proffsboxaren Klara valde ”styrka” i tvekampen mot inredaren Lulu vilket betyder ”grinden” där det gäller att putta motsåndaren ett halvt varv runt tinget för att vinna och få komma tillbaka till farmen.

– Det hela var över på 1,13 sekunder så jag han inte tänka så mycket innan jag var ute. Det är ungefär vad jag hade väntat, säger Lulu i programmet.

För Klara Svensson var det med blandade känslor hon slog ut Lulu Carter ur ”Farmen VIP”.

– Det känns ju väldigt skönt att nu är vi fyra samlade igen, så som det bör vara. Men det känns också väldigt tråkigt att Lulu behöver lämna, så det är lite bitterljuvt just nu, säger Klara i programmet.

”Farmen VIP” sänds måndagar på TV4 och TV4 play klockan 20.00.

Publicerad:

LÄS VIDARE