Vänner-Phoebe gifte sig med ”fel” person

Publicerad:

TV

Skulle egentligen ha återförenats med David

1 av 7 | Foto: Foto: WARNER BROS
HADE 30 MILJONER TITTARE ”Vänner”-gänget 1996. Matt Leblanc, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston och Matthew Perry.

I tv-serien ”Vänner” valde Phoebe till slut att gifta sig med Mike.

Men från början var det tänkt att hon skulle bli tillsammans med vetenskapsmannen David igen – efter hans tid i Minsk, skriver Huffington Post.

Både Mike och David var populära kärlekskandidater hos ”Vänner”-fansen. Nu avslöjar Hank Azaria, som spelade David i den hyllade serien, att upplösningen inte alls var självklar. Från början var tanken att Phoebe och David skulle hitta tillbaka till varandra efter hans flytt till Minsk.

Anledningen till att det inte blev så var att Paul Rudd, som spelade Mike som Pheobe till slut bytte ringar med, helt enkelt var ”för charmig”, skriver Huffington Post.

”Han är irriterande snygg”

Hank Azaria säger till tidningen att han inte alls förstod att Davids Minsk-resa innebar slutet för hans karaktär.

– Det fanns alltid en plan att ta honom tillbaka, säger han.

– Det stack faktiskt lite. Den delen av mig som är vetenskapsmannen David, som åkte till Minsk, som jag måste erkänna fortfarande är en liten del av mig, den delen av mig ville bli tillsammans med Phoebe. Så det blev lite sorgligt när jag inte blev det.

Vidare berömmer han Paul Rudds karisma och utseende.

– Han är en snygg jävel. Han är faktiskt irriterande snygg. Det skulle inte vara tillåtet att vara så snygg, säger han till Huffington Post.

SE OCKSÅ

Mystiska kondomdetaljen alla missade i "Vänner”

Publicerad: