Samirs känga mot Sigrid: ”Fett jobbig”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Samir Badran åkte ur ”Farmen VIP” efter en kunskapsmatch mot Felicia Bergström.

Det tyckte han egentligen var ganska skönt – som börjat känna av en allt mer tävlingsinriktad stämning på gården.

– Sigrid blev fett jobbig mot mig på slutet, säger Samir.

Han har aspirerat på titeln ”Farmen-Samir”, men i måndagens program tvingades Samir Badran lämna gården efter att ha mött sin överman Felicia Bergström i ett kunskapstest.

– Jag kände mig typ klar i ”Farmen”. Jag kände inte riktigt för att vinna. Jag hade gjort det här nu, testat på allting, men det började bli mycket spel i gruppen mot slutet. Det blev mer aggressivt. Folk ville vara kvar, kopplade in känslor. Fuck it, tänkte jag, säger Samir till Nöjesbladet.

Artisten blev vald till förstekämpe av storbonden Klara Svensson. Klara ville med valet sporra Samir att bidra mer till arbetet på gården.

– Min motivering lyder väl egentligen att den här personen är väldigt driftig, ambitiös och talangfull, men kanske inte alltid visar det 120 procent. På ett sådant här ställe behöver vi ha 120 procent på alla olika områden, säger hon i programmet.

Men Samir, som nyligen kämpat mot Ola-Conny Wallgren i tinget, håller inte med henne.

– Jag tycker att jag levererade tillräckligt bra för att vara jag på en farm, men jag kan tänka mig att andra gjorde mer, förklarar han.

”Sigrid blev fett jobbig mot mig i slutet”

Däremot hade Samir börjat känna av en allt mer tävlingsinriktad grupp, vilket tog udden av det roliga.

1 av 6 | Foto: TV4
Samir Badran.

Han kände av en slags rangordning, där de yngre deltagarna hamnade längst ner. Till skillnad från Klara Svensson, upplevde Samir att han fick slita på gården.

– Det var jobbigt att jag var bland de yngsta som var kvar. Det kändes som att jag var barnet i familjen och fick göra allt skitjobb.

Han pekar ut Sigrid Bergåkra som den som lastade på honom mest jobb.

– Sigrid blev fett jobbig mot mig i slutet, hon ville att jag skulle göra allting. Jag tyckte det var jobbigt och då blev det inte lika roligt längre, säger han och fortsätter:

– Men trots allt så är ”Farmen” ändå ett av de roligaste programmen jag någonsin spelat in. Det var det jag ville komma ifrån med också. Jag ville inte att det skulle gå över till att känna att det blev en jobbig tid sen.

Pratade du med henne om hur du kände?

– Nej, jag var lite för feg för det. Jag ville inte tjafsa med någon därinne. Jag ville ha en bra tid. Men det var jävligt roligt. Alla som tänkt tanken att söka ”Farmen”, borde göra det.

Sigrid Bergåkra såg dock potential i Samir och hade aldrig för avsikt att uppfattas som ”jobbig”.

– Han ville ju vara med och lära sig. Han framställs kanske som att han försöker komma undan jobb och inte är så kunnig men i det riktiga livet är Samir både ambitiös, vetgirig och nyfiken. Helt fantastiskt duktig på att lära sig snabbt, säger hon och utvecklar:

– Jag tycker det var jättetråkigt att han åkt ut. Jag hade nog velat ha kvar honom till sist. Han är en förebild för många ungdomar och om ungdomar kan tycka det är coolt att lära sig om djur och natur så skulle världen bli bättre. Man såg att han hade ett fint handlag med djur och har nog förutsättning att vara en riktigt bra bondpojk egentligen.

”Farmen VIP” sänds måndagar på TV4 och TV4 play klockan 20.00.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN