Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson hotar polisanmäla Åsa Vesterlund

Av: 

Erik Åberg

TV

Hollywoodfruarnas lunchbråk urartade – nu möts de igen

Gunilla Persson hotar att polisanmäla Åsa Vesterlund.

Under kvällens pressfotografering fortsätter storbråket mellan fruarna.

– Det är en av de absolut mest dramatiska säsongerna hittills, säger MTG:s presschef Susanne Nylén.

Susanne Nylén
Susanne Nylén

Säsong tio av succéprogrammet ”Svenska Hollywoodfruar” hann knappt börja innan dramatiken bröt ut.

I det tredje avsnittet rök Gunilla Persson ihop med Åsa Vesterlund under en frulunch hemma hos Sofie Prydz. Bråket slutar med att Åsa kastar ett vattenglas på Gunilla och därefter stormar ut från bjudningen.

I kvällens avsnitt av programmet är det dags för den årliga pressfotograferingen och för första gången sedan den dramatiska lunchen möts fruarna igen.

– Jag har funderat på att kanske polisanmäla henne så jag får en restraining order (besöksförbud reds. anm.) så att hon inte hoppar på mig igen. Jag hade kunnat bli både dövstum och blind och det hade blivit en tio miljoner dollar lawsuit och fängelsestraff för Åsa Vesterlund, säger Gunilla Persson i programmet.

Men så vitt produktionen vet har inte frun gjort någon anmälan.

– Varken Gunilla eller Åsa har lyft frågan med oss på TV3, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige.

Hotar att lämna

Vad en anmälan och ett besöksförbud skulle innebär för programmet är svårt att spekulera i, säger Nylén. Det är en diskussion produktionen får ta om det blir aktuellt.

– Alla våra deltagare är fria att agera utifrån vad de känner är viktigt för dem, men som sagt blir det aktuellt tar vi den diskussionen då, säger Susanne Nylén.

Att polisanmäla programkollegan Åsa Vesterlund är inte det enda som Gunilla Persson hotar med. Hon säger även att fotograferingarna är så jobbiga att de gott kan göra dem utan henne i framtiden. Men det är inte något TV3 oroar sig över.

– Något vi vet nu efter tio säsonger med ”Svenska Hollywoodfruar” är att pressfotograferingen alltid är laddad med mycket känslor och mycket som sägs i stundens hetta. Sen när det kommer en ny säsong blir det alltid så att alla dyker upp, säger hon.

Mest dramatiska säsongen

Bråken påverkar även deltagarnas välmående. Redan innan säsongspremiären sa Åsa Vesterlund till Nöjesbladet att det kan vara sista gången hon är med. Då kunde hon inte berätta vad som hänt men sa att det var ett ”rejält övertramp”.

– Det är en av de absolut mest dramatiska säsongerna hittills men vi har hela tiden en tät dialog med alla fruar och stöttar dem på det sätt som de vill och behöver, säger Susanne Nylén.

Nöjesbladet har sökt Gunilla Persson utan framgång.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

”Gift vid första ögonkastet” säsong ett – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson

Åsa Vesterlund