Melania Trump stannar i Florida inför intervjun med Stormy Daniels

Publicerad 2018-03-26

Under natten sänds den omtalade intervjun med porrstjärnan Stormy Daniels på CBS.

Donald Trump återvänder till Washington under söndagen – men Melania stannar i Florida.

Det innebär att det äkta paret befinner sig nästan 161 mil ifrån varandra när frågorna kring Trumps påstådda sexaffär kan bli besvarade.

Porrstjärnan Stormy Daniels har anklagat USA:s president Donald Trump för att ha betalat henne en stor summa pengar för att hålla tyst om deras påstådda sexaffär 2006.

Trump har förnekat både affären och att han skulle ha köpt porrstjärnans tystnad.

I natt svensk tid sänds en lång intervju med Stormy Daniels på CBS där flera frågor kring affären kan bli besvarade.

Stormy Daniels advokat Michael Avenatti menar att intervjun är början på ett korståg mot presidenten.

Michael Avenatti tror att anledningen till att Donald Trump inte bara erkänner att han haft en sexuell relation med Stormy Daniels kan handla om Melania Trump.

– Jag tror det handlar om vad han sagt till sin fru, om saker han sagt till henne rörande deras äktenskap, säger Avenatti till Vanity Fair.

161 mil mellan Donald Trump och Melania

Om Melania verkligen är svaret på varför han förnekar otrohetsaffären kan bara Donald Trump själv veta.

En sak som däremot är säker är att Melania och Donald Trump inte kommer att se på intervjun med porrstjärnan tillsammans.

Under söndagen återvänder nämligen Donald Trump till Washington från sin familjesemester i Mal-a-Lago – medan Melania stannar kvar i Florida med deras son Barron över sportlovet, rapporterar CNN.

Det betyder att åtminstone det rumsliga avståndet mellan paret kommer att vara nästan 1000 miles, alltså omkring 161 mil.

Melania Trump har varit tyst om sina åsikter kring nyheterna om makens otrohetsaffär, men hennes talesperson har tidigare kallat uppgifterna för ”falsk rapportering”.