Fann mus bland vaniljmunkarna

Publicerad 2012-03-17

David om fyndet bland Seven Elevens bullar: Äckligt som fan!

David Gummesson fick en chock när han skulle köpa bullar på Seven Eleven.

Här är bilderna som kan få vem som helst att lämna fikabrödet orört.

Mitt bland bullarna på Seven Eleven filmade David Gummesson – en mus.

– Äckligt som fan, säger han.

David Gummesson hade precis börjat äta på sin sena frukost på Shell Seven Eleven-butiken vid Sansjöbacka södergående, söder om Göteborg, när en ung tjej upptäckte en mus mitt bland vaniljmunkarna.

– Jag hade precis fått in maten när en liten tjej pekar och säger att det är en mus därinne, hennes mamma sa först att ”nej det är det inte” men så såg hon den också, säger David Gummesson som snabbt var framme och filmade inkräktaren.

Vad kände du när du såg musen?

– Det var äckligt som fan. Jag kunde inte äta upp utan slängde maten. Det var det flera andra i butiken som gjorde också.

Fyllde på bullar

David och flera andra i butiken sa genast till personalen om det äckliga fyndet. Men de fick inget gehör.

– Det var helt sjukt, vi sa till dem, men de bara fortsatte expediera. I stället kom de för att fylla på bullar, då sa vi att det är klart ni inte kan göra om det finns en mus här. Då började de plocka ut hyllan för att kolla, men då var musen redan borta.

Carolina Olsson jobbade i kassan när det hände och förklarar varför de inte tömde hyllan direkt.

– Det var väldigt mycket kunder just då. Vi kollade upp det sen och då fanns det ingen där. Nu har vi slängt det som var på hyllan, säger hon.

Hur känns det att ha möss i butiken?

– Det är verkligen ofräscht.

Butik nära skogen

Butikschefen Helena Eriksson jobbade inte under lördagsförmiddagen men förklarar händelsen med närheten till skogen.

– Vi har ju butiken vid skogen, så det är klart att möss kan komma in om vi har lagerdörrar och entrédörrar öppna, säger hon och fortsätter.

– Men vi har aldrig haft möss inne i butiken, någon gång har de smitit in på lagret, den dörren vetter mot skogen. Men det är varmt och gott inne och hade jag varit mus så hade jag kanske också angripit bullarna.

David Gummesson fortsatte sin resa söderut utan att ha fått i sig hela frukosten. Och något nytt stopp på Seven Eleven känns inte aktuellt.

– Nej aldrig, inte förrän de bevisat att det är bra. Det känns som extremt dålig reklam.

ANNONS