Kvinnlig torso hittad bakom charkuteributik

Publicerad 2016-04-21

En anställd på en charkuteributik i Toronto skulle gå ut med soporna när han hittade en trasig torso, eller bål, i soptunnan.

Nu har rättsläkare fastställt att den tillhört en människa.

Det var på tisdagsmorgonen som den gräsliga upptäckten gjordes i en grön soptunna bakom en charkuteributik i Toronto.

– Soptunnorna är oftast tomma och när han (den anställde) drog fram den upptäckte han att den vägde lite, säger butiksägaren Jim Cheung till kanadensiska CTV News.

– Så då tömde han ut den på marken och gjorde den här hemska upptäckten av mänskliga kvarlevor.

Tros ha tillhört vuxen kvinna

Man tror att fyndet är ett stycke av en mänsklig torso, men personen den skulle ha tillhört är än så länge okänd för polisen, skriver kanadensiska The Globe and Mail.

– Omständigheterna kring den här personens död är helt oklara, säger kriminalinspektör Terry Browne vid Toronto-polisen som ändå konstaterar ett tydligt brott mot griftefriden.

Han säger till CTV News att torson verkar tillhöra en vuxen kvinna som dog nyligen, eftersom kroppsdelen verkar vara ”ganska färsk”.

”Håll utkik efter fler kroppsdelar”

Polisen tror alltså inte att torson legat länge bakom charkuteributiken och hoppas nu att allmänheten håller utkik efter misstänkta paket som kan innehållande fler kroppsdelar.

– Faktum att vi bara har en torso tyder på att ytterligare kroppsdelar kan finnas i närheten, säger Terry Browne.

Polisen tittar också på fall med försvunna personer i området.

– När vi väl har fått en klarare bild av vem den här personen är kan det leda vårt utredningsfokus rätt, säger Terry Browne.

Följ ämnen i artikeln