Här är kvällens meny

Uppdaterad 2015-06-15 | Publicerad 2015-06-12

Prinsparet har valt orientaliskt tema på sin fest.

Men först festar de på hälleflundra, pärlhöns och jordgubbar.

– Carl Philip och Sofia har provsmakat menyn och har varit väldigt engagerade, säger Bengt Roser som ordnar maten.

Roser Catering är ofta anlitad av kungafamiljen. De har  bland annat  gjort maten till kungens 60-årsfest.

– Vi är väldigt glada för uppdraget.

Bengt Roser berättar att prinsparet varit mycket engagerade i menyn och provsmakat flera olika rätter.

– De är mycket kunniga och duktiga på mat och dryck.

Middagen inleddes strax före klockan 20  på lördagskvällen. Många förvånades över valet av festlokal, ett  bergsrum på Skeppsholmen.

– Det är en väldigt fräck och annorlunda lokal, säger Bengt Roser.

Enligt uppgifter till Aftonbladet är det orientaliskt tema på festen. Vickningen kommer, enligt uppgift, från den libanesiska restaurangen Beirut Café.

Följ ämnen i artikeln