Jörgen, 45, fick ta selfie – med sessan

Av: Dennis Jörnmark Callstam

Publicerad:
Selfien blev Jörgen mycket nöjd med: ”Bättre än Claes af Geijerstam”.
Foto: Privat
Selfien blev Jörgen mycket nöjd med: ”Bättre än Claes af Geijerstam”.

Lunchen fick stjärnglans – när Jörgen Svahn, 45, stötte på kronprinsessan vid brickvagnen. Han frågade om en selfie och Victoria ställde självklart upp, rapporterar Blekinge Läns Tidning.

– Hela familjen var på gott humör, det var en strålande dag på Öland, säger Jörgen till Aftonbladet.

Det var på fredagsförmiddagen som Jörgen Svahn, 45, från Karlskrona och hans fru och dotter begav sig på en utflykt till Borgholm på Öland. Lunchen intogs på restaurang – och där fick dottern syn på en statschef i vardande.

– Frun och dottern är intresserade av kungligheter och sådär. Så sa dottern det, att ”där borta sitter Victoria och Daniel”, säger Jörgen.

”Var inga problem”

Kronprinsessan med familj blev klar med sin lunch samtidigt som Jörgens familj. Så när det var dags att ställa tallriken på brickvagnen stod Jörgen plötsligt bara centimeter från Victoria.

Då tog han chansen – och frågade om en selfie.

– Först var hon lite tveksam, för att hon höll i tallrikar. Men sen när hon förstod att det var en selfie var det inga problem.

Hann du se vad hon hade ätit?

– Nej, jag såg ju inte det. Det var matrester på tallriken, men vad det var eller om det var hennes, Estelles eller Oscars, det vet jag inte.

Bättre än ”Clabbe”

Jörgen håller kronprinsessan som sin personliga favorit i kungafamiljen, och tycker att hon har en trevlig framtoning i media. Även vid det personliga mötet i Borgholm fick han ett mycket positivt intryck av Victoria.

– Absolut. Hela familjen var på gott humör, det var en strålande dag på Öland. Det är småtrevligt att de finns, de har barn och sådär, precis som en annan, säger Jörgen.

Selfien med kronprinsessan håller han som sin allra bästa någonsin. Tidigare etta på listan var Claes af Geijerstam, men han har alltså fått se sig utkonkurrerad av vår blivande statschef.

Och Jörgen kan bara komma på en selfie som skulle smälla högre än den han tog på Öland på fredagen.

– Det skulle ju självklart vara Zlatan då. Det är den enda som skulle toppa den här, säger han.

Publicerad: