Fyra personer skadade i krock

Publicerad 2015-07-22

Ett barn till sjukhus

Fyra personer har förts till sjukhus efter en krock mellan två bilar i Göteborg. Ett barn ska ha förts till Drottning Silvias barnsjukhus.

Två personbilar ska ha krockat i en korsning i närheten av Hjällbo centrum i utkanten av Göteborg vid halv två på onsdagseftermiddagen. Totalt ska fem personer vara involverade skriver polisen. Ur ena bilen har personerna tagit sig ur själva. Ur den andra bilen fick en person hjälp av räddningstjänst att ta sig ur.

– Ibland gör vi det vi kallar säkert uttag, till exempel att vi vill att de tas ur på bår för att vara raka hela vägen ut om det skulle uppkommit nackskador, säger Maria Gunnarsson, larm- och ledningsoperatör i Göteborg.

Omdirigering av trafik

Ett barn har förts till Drottning Silvias barnsjukhus, men skadorna ska enligt polisen vara lindriga. En person har också skickats till Östra sjukhuset och två personer till Sahlgrenska sjukhuset. Vilka skador som uppkom är oklart, men inga skador ska ha varit livshotande enligt polisen.

Polisen omdirigerade trafiken till dess bärgningsbilar varit på plats. Strax innan klockan 15 lämnade patrullen platsen och trafiken släpptes på som vanligt.

Följ ämnen i artikeln