Förare jagas av uppretat mc-mobb

Publicerad 2013-10-01

Misshandlas efter jakt i New York

Här jagas familjen av uppretad MC-mob. Efter en trafikolycka i New York följer en sex minuter lång jakt på föraren som får rutan inslagen och misshandlas.

Det var vid tvåtiden i söndags som en stadsjeep hamnade i kläm mellan ett stort gäng motorcyklister som kallar sig själva Hollywood stuntz. Av misstag råkade föraren av stadsjeepen köra på en av MC-förarna som slogs till marken och bröt ett ben. Enligt CNN ska stadsjeepen ha stannat vid vägkanten men då blivit attackerad av flera andra motorcyklister och fått däcken punkterade.

Föraren av stadsjeepen, som var på resa tillsammans med sin fru och sin tvååriga dotter, ska då ha kört vidare i panik och då kört över ytterligare motorcyklister som ska ha klarat sig utan skador.

Misshandlades

På videon syns hur den uppretade mobben av mc-förare jagar stadsjeepen och vid två tillfällen attackerar bilen. Vid första tillfället sliter en av mc-förarna upp dörren till stadsjeepen för att få tag på föraren som då stänger och låser dörren och kör iväg.

Jakten fortsätter och när bilen tvingas sakta ner på grund av en trafikstockning stiger en av mc-förarna av sin motorcykel och slår in förarrutan på bilen med sin hjälm.

Mannen ska sedan ha misshandlats av mc-föraren och tvingats uppsöka läkarvård på grund av skadorna, skriver The New York Times.

Ingen ska i nuläget ha gripits men polisen har inlett en förundersökning.