Barnporrvideo chockar USA

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-09-27

Polisen letar nu efter de okända flickorna i videon

De jagas för barnporrfilmen.

Darren Tuck, 26, lämnade in videon till Nevadapolisen den 8 september. När polisen tittade på den blev de chockade:

– Det är det värsta jag någonsin sett, säger polisen David Boruchowitz.

Nu försöker polisen identifiera småflickorna och pedofilerna på porrvideon.

Fallet i staden Pahrump i delstaten Nevada engagerar hela USA. Amatörvideon, som Darren Tuck påstår att han hittade redan i maj, innehåller brutala våldtäkter på främst en ännu okänd flicka i femårsåldern av medelålders män.

Ingen förklaring

Tuck greps av polisen för bland annat innehav av barnpornografi. Han har ännu inte gett någon förklaring till att det tog så lång tid för honom att lämna in videon till polisen. Han är inte med i filmen och hävdar att han hittade den på en soptipp ute i öknen och har ingen aning om vilka som medverkar i den. Tuck är inte tidigare dömd för något brott.

Polisen, som tror att flickorna på videon hålls fångna av pedofiler, letar nu dygnet runt efter hjälp för att kunna identifiera de inblandade. Fallet togs nyligen upp i det populära TV-programmet "Americas Most Wanted".

Tusentals tips

Polisen tekniska undersökning visar att videon gjordes någon gång i USA mellan 2003 och 2004. De kläder flickan i femårsåldern har på sig har man lyckats spåra till ett företag i North Carolina. Tusentals tips har kommit in till polisen, hittills utan resultat.

Och den person som polisen tror sitter inne med mer information, Darren Tuck, säger inget mer.

ANNONS