God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2017-04-05

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Två män skottskadade – polisen jagar gärningsmän

Två män sköts i Västerås på tisdagskvällen. Männen är allvarligt skadade och vårdas just nu på sjukhus.
– Vi letar efter flera gärningsmän, säger Martina Saghamre på polisen i Västmanland.
Läs hela artikeln

Fotbollslaget sörjer sin 15-årige lagkapten

Skene IF:s pojklag sörjer sin lagkapten. Den 15-årige backen är ett av de tre barn som dog i den tragiska bussolyckan. Under tisdagen ordnade fotbollsföreningen en minnesstund.
Läs hela artikeln

Allmänheten varnas efter kraftig industribrand

En brand rasar i en industribyggnad i Lextorp i Trollhättan – och allmänheten uppmanas hålla sig inomhus och stänga fönster och dörrar. Det är en kraftig rökutveckling och det kan finnas gasflaskor.
Läs hela artikeln

Nordkorea sköt upp missil – efter varningen

Nordkorea har skjutit upp en ny missil. Uppskjutningen sker kort efter att landet varnat USA – och kort innan Donald Trumps första möte med Kinas president Xi Jinping.
Läs hela artikeln

Välfärdsrevolt mot Löfven inför S-kongressen

I helgen inleds Socialdemokraternas partikongress – och Stefan Löfven kommer att möta motstånd gällande vinster i välfärden. 15 ombud går ihop och kräver att det förbjuds inom mer än skolan, rapporterar Expressen.
Läs hela artikeln

Simon spärrade in tjuvarna på parkering

Simon Bryntesson Gustavsson, 20, fick ett bildäck stulet och bestämde sig för att leta upp tjuven. På en parkering i Billingsfors hittade han honom. Nu åtalas flera personer ur en misstänkta tjuvliga.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!