Se om ditt hus

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2001-10-01

Ny service i samarbete med Svensk Byggtjänst

Nu erbjuder vi helt nya, unika och nyttiga tjänster på aftonbladet.se/bostad.

I samarbete med Svensk Byggtjänst ger vi dig möjlighet att direkt på nätet skissa ditt eget kök och badrum, gå husesyn från grund till taknock och få expertråd om allt kring byggande och boende.

Svensk Byggtjänst är byggbranschens hjärta med ett fyrtiotal stora branschorganisationer som aktieägare.

Bland dem finns bland andra Byggherreföreningen, Byggmästareföreningen, Sveriges Arkitekters Riksförbund (SAR), Byggnadsarbetareförbundet och allmännyttiga Sabo. Plus specialister som exempelvis hela golvbranschen.

En enorm spännvidd, som garanterar yrkeskunskap och konsumentinformation både för dig som vill bygga som proffs och för alla oss gör-det-självare.

Precis den service som vi alltid eftersträvar på aftonbladet.se/bostad.

Aftonbladet fortsätter alltså att förbättra Sveriges äldsta och största bostadssajt som faktiskt firar femårsjubileum nu i januari.

– Svensk Byggtjänst ingår i en internationell organisation i runt 30 länder, säger Staffan Söndergaard, affärsutvecklare för Byggtjänsts

internetverksamhet. Vi har även en permanent utställning i Stockholm (Regeringsgatan 44, vid NK) som årligen har ungefär 220 000 besökare. Och en bokhandel för all slags facklitteratur och med alla gör-det-själv-böcker.

De nya nät-tjänsterna:

Skissa ditt eget kök och bad innebär att du kan lägga in alla egna mått och önskemål direkt och därmed få ett bra underlag till vidare diskussion med företag och byggare. Du kan förstås också bara ”leka fram” ditt drömkök eller härliga bad!

 Husesyns-tjänsten innebär att du får exakta råd om allt som kan bli aktuellt i ett hus. Från dränering av grunden till att lägga nytt yttertak.

 Frågeservicen sänder dina frågor direkt till Byggtjänsts expert.

Inom kort ska du även kunna ställa juridiska frågor. Här finns ett stort antal redan lagrade frågor och svar - börja med att titta på dem så kanske du har ditt eget svar direkt.

Varmt välkomna att se om ditt hus. Aftonbladet och Svensk Byggtjänst är beredda med servrarna!

Här är Aftonbladet.se:s nya tjänster i samarbete med Svensk Byggtjänst.

Lennart Arnstad

Följ ämnen i artikeln