Polisens uppmaning: Vi tar gärna mot era anmälningar om dåligt knark

Uppdaterad 2015-05-11 | Publicerad 2015-05-09

Scott Goodwin.

Den unga mannen försvann från polisstationen innan han kunde anmäla att knarket han köpt var av dålig kvalitet.

Nu vill polisen i Växjö/Alvesta hjälpa honom – och andra i samma sits.

”Vi kan ta produkten du har kvar i beslag och även testa ditt urin för att kolla på styrkan och kvalitén”, skriver de på sin hemsida.

Scott Goodwin blev för några år sedan känd i hela landet som ”Facebook-polisen”. Nu sprids ett inlägg han skrivit på polisen i Växjö/Alvestas Facebook-sida som en löpeld.

Goodwin återberättar i inlägget om den unge man som på lördagen stegat in på stationen för att anmäla ett brott. Dock uppstod visst stök och en polispatrull kallades ner till receptionen.

Men innan de han komma försvann den ynglingen.

”Sedan fick vi höra att han var missnöjd med kvalitén på narkotika som han hade köpt och vill anmäla det till polisen men ångrade sig i sista minuten” skriver Scott Goodwin på Facebook.

Och erbjuder honom och alla med samma ”problem” hjälp:

”Ring till polisens knarkreklamationshotline på 11414 och berätta det för oss. Vi kan ta produkten du har kvar i beslag och även testa ditt urin för att kolla på styrkan och kvalitén. Låt inte din langare sitta hemma, räkna dina pengar och skratta åt dig för att han/hon tycker att du är en idiot. Du är smartare än så. Kom till polisen så vi kan hjälpa dig istället”.