Fåraktigt besök skapade kaos i butik

Publicerad 2014-04-13

Få(r)fänga kunderEn flock får skulle vallas genom nederländska staden Barnevald till en utställning. Men när herden hamnade på efterkälken passade två av fåren på att slinka in på den lokala skobutiken i jakt på ett klipp (?). ”Jag blev verkligen uppskrämd”, säger butiksbiträdet Bieke Tjon.

Kaos utbröt när två får gjorde entré i en skoaffär i Nederländerna. Djuren som kommit på avvägar på väg till en utställning fick butiksbiträdet att gömma sig bakom sin kund, skriver Daily Mail.

– Jag blev verkligen uppskrämd, säger butiksbiträdet Bieke Tjon till lokala medier.

Flocken skulle fösas genom staden Barneveld i centrala Nederländerna, där de skulle delta i en utställning om fårklippning, när de ulliga huvudpersonerna kom på andra tankar. När herden kom på efterkälken gick djuren vilse och två av dem tog det fåraktiga beslutet att göra ett besök i en lokal skobutik. Bieke Tjon, 38, som stod i affären och expedierade en kund blev minst sagt förvånad över de oväntade gästerna. Och medan fåren sprang runt i affären gömde hon sig helt sonika bakom sin kund.

– Jag blev verkligen uppskrämd. Jag såg fåren och min första tanke var att komma bort från dem, säger hon enligt Daily Mail till lokala medier.

Ett manligt butiksbiträde ska ha försökt fånga fåren som sprang runt i butiken innan de självmant valde att göra sällskap med sina kamrater på gatan.

ANNONS