Tog sitt liv under en bisarr sexlek

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-08-15

Två prostituerade deltog i självmord

Bankmannen kontaktade en eskortfirma för att bli förnedrad.

De prostituerade trodde att det var en bisarr sexlek.

Men bankchefen hängde sig själv – samtidigt som de två kvinnorna skrek att han var värdelös.

Colin Birch – en 44-årig bankchef från London – hade just blivit av med sitt jobb. Efter uppsägningen från Deutsche Bank tros han ha blivit deprimerad och bestämt sig för att ta sitt liv.

Han anlitade två prostituerade kvinnor för att medverka vid självmordet – utan att de visste om det.

Ville att de skulle vara bödlar

Bankchefen hade kontaktat firman de prostituerade jobbade för och skickat ett sms där det stod: "Jag vill att de låtsas vara bödlar som ska döda mig".

De två kvinnorna mötte upp honom i en skog där han stod på en pall med en snara runt halsen. Han försäkrade dem att han även hängt upp en säkerhetslina om något skulle gå snett.

Medan mannen grät skulle de skrika åt honom att han var värdelös. De trodde det var en del av en makaber sadomasochistisk sexlek och för besväret fick de 60 pund var.

Hade hängt sig

Kvinnorna lämnade mannen en stund, och när de kom tillbaka upptäckte de att han hängde fritt i snaran. De skar ner honom och satte igång med återupplivningsförsök, men han var död.

– Ett par veckor innan han dog hade han fem eller sex kvinnor ute i skogen som han betalade för att de skulle förnedra honom, säger en källa till The Sun.

De två prostituerade och chauffören som lämnat av dem vid skogen greps misstänkta för att ha hjälpt till vid självmord, men släpptes i väntan på fortsatt utredning.

Den 44-åriga bankchefen lämnade fru och två barn efter sig.