Megan, 15, rymde med mattelärare

Publicerad 2012-09-25

Megan Stammers, 15, har flytt landet med sin mattelärare Jeremy Forrest, 30. 

Nu avslöjas det att Forrest gav sin elev extra lektioner i matte när den förbjudna kärleksrelationen inleddes, skriver Daily Mail.

Just nu samarbetar engelsk- och fransk polis i sökandet efter den försvunna skolflickan Megan Stammers som ska ha inlett en kärleksrelation med sin mattelärare Jeremy Forrest. 

Försvann redan i fredags

Varningslamporna började blinka när 15-åriga Megan inte dök upp i skolan i fredags.

Megans föräldrar säger att det plötsliga försvinnandet inte var likt deras dotter.

– Hon är alltid hemma till klockan sju, hon är inte som de här ungarna som är ute och hänger på gatan, hon går inte ut och dricker eller något i den stilen. Hon är mörkrädd och är aldrig ute när det är mörkt, säger Danielle Wilson, Megans mamma till Daily Mail. 

Lämnade landet med läraren

Men Megan ska dagen innan ha lämnat sin hemstad Sussex, England, i bil tillsammans med sin 30-åriga mattelärare Jeremy Forrest, som dessutom är gift.

Nu har polisen släppt bilder på Megan sittandes i en bil innan den bordar en färja i Dover med destination Calais, Frankrike. Föraren uppges vara Jeremy Forrest, rapporterar Daily Mail.

Tagit extra lektioner i matte

På en presskonferens i går avslöjade Megans föräldrar att deras dotter under den senaste tiden tagit extra lektioner i matte innan försvinnandet.

– Det var ett par ämnen som hon kämpade med och hon valde att ta extra lektioner i. En av dem var matte och jag la ingen extra vikt vid det, säger Danielle Wilson till Daily Mail.

Det Megans föräldrar inte visste var att Jeremy Forrest under de senaste tiden skickat smickrande twitter-medelanden till Megan, skriver Daily Mail.

Polisen vet inte var paret är

Engelsk polis säger att de inte vet var kärleksparet befinner sig. Men under presskonferensen valde polisinspektören Jason Tingley att rikta en vädjan till både Megan och Jeremy.

– Vi tror att du (Megan) försvann av egen fri vilja med Jeremy men vi måste veta att du är OK. Dina vänner och din familj är extremt oroliga, men du har inte satt dig själv i klistret.

– Mitt meddelande till Mr Forrest är att det kanske inte blev som du hade tänkt dig. Just nu är vår prioritet att få veta att Megan är i säkerhet och att du gör det rätta och kontaktar oss.