”Ett riktigt vinstregn”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-07-05

KÖP SÖNDAG! I sommar har du chans till storvinst varje dag med Aftonbladet Söndag. ”Vi är oerhört stolta och nöjda”, säger Anna Strömberg, redaktör.

Vinster för över tre miljoner ska delas ut i sommar. Till 1 001 vinnare varje dag.

Nu startar Sommarskrapet där du kan vinna en platt-tv och bli travmiljonär.

Skrapet får du gratis med skön sommarläsning i Aftonbladets bilaga Söndag.

I sommar får du chans till storvinst varje dag med Aftonbladet. Redan i morgon kommer första Sommarskraplotten med Söndagsbilagan.

– Det här är den största satsningen någonsin till våra läsare och det känns fantastiskt, säger projektledare Niklas Forsberg.

– Vi är oerhört stolta och nöjda och hoppas att våra läsare ska tycka att det är lika roligt som vi, säger Anna Strömberg, redaktör Söndagsbilagan.

I fyra veckor rullar Sommarskrapet. Med över 28 000 vinster totalt.

Allt du gör är skrapa fram ditt nya lottnummer för dagen.

– Sen kollar du i Aftonbladet för att se om du vunnit och letar rätt på dagens frukt som gömmer sig på en sida i tidningen. För att registrera din vinst går du in på nätet eller ringer vår Sommarskrapstelefon, säger Niklas Forsberg.

”Tre miljoner kronor”

En 32-tums lcd-tv från LG Electronics värd 10 000 kronor är den dagliga storvinsten. En gång i veckan växer potten – med en lyxig säng från Tempur.

Allt som krävs är att du köper Aftonbladet Söndag.

– Det blir ett riktigt vinstregn med priser för mer än tre miljoner kronor, säger Anna Strömberg.

– Jättekul att vi med våra partners kan gödsla vinster över våra läsare, säger Niklas Forsberg.

Storsatsar på läsning

Till sommaren satsar Söndag på att ge läsarna extra mycket läsning i hängmattan. Bland annat med noveller från några av våra mest omtyckta författare.

– Till exempel har Björn Hellberg, Unni Drougge och Emma Hamberg skrivit, säger Anna Strömberg.

Tillsammans med all extra sommarläsning får du möjligheten till vinster för tusentals kronor varje dag. Och om du inte kammar hem teven kan du alltid bli travmiljonär. I vinstplanen finns nämligen 500 Harry boy varje dag.